Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Népszokások » Várjátok már a karácsonyt?

Várjátok már a karácsonyt?

Figyelt kérdés
én igen már alig várom az ünnepeket és a hideg telet már csak 2 hónap ár lassan az ajándékokat kel beszerezni
2011. okt. 7. 11:12
1 2 3 4
 11/33 anonim válasza:

Igeeeeen!!!!

Nem tartom nyűgnek, imádom, a legszebb ünnep!!! :)))

2011. okt. 7. 11:19
 12/33 A kérdező kommentje:
könyörgöm már csak két hónap :D :D :D én is
2011. okt. 7. 11:20
 13/33 A kérdező kommentje:
és is imádom
2011. okt. 7. 11:20
 14/33 anonim ***** válasza:
kedves 3. Én a második válaszoló vagyok. Részvétem és sajnálom. Én ugyan ezek okok miatt nem várom a húsvétot...
2011. okt. 7. 11:25
 15/33 anonim ***** válasza:
talán.mivel novembertől dolgozok karácsonyra lesz pénzem és veszek valami nagyon fain pc-t magamnak a fa alá.
2011. okt. 7. 11:35
 16/33 anonim ***** válasza:
Nem, én a nyarat várom.
2011. okt. 7. 11:39
 17/33 anonim ***** válasza:
72%

Egyáltalán nem várom. Rosszul vagyok, ha a karácsony előtti őrületre gondolok. Maga a karácsony, az az egy-két nap tényleg szép, de az az egy-két hónap, ami előtte és utána van.... Horror. Én is inkább már a következő nyarat várom. Nem tudnám megunni ezt a jó meleg időt!

36f

2011. okt. 7. 12:02
 18/33 anonim ***** válasza:
80%
Nagyon jó a karácsony! Az emberek lassan kezdenek megbolondulni a bevásárlóközpontokban, nem néznek senkit sem, tolják keresztül a kosarat mindenkin, mindenki tök ideges, idegbeteg. Keserű a hangulat, mert nincs pénz ajándékvásárlásra, a gyerekek nézik a gazdag gyerekek ajándékát és sóhajtoznak. A tavaly karácsony óta nem látott rokonok megint kiszúrják egymás szemét valami kötelezően használhatatlan ócskasággal. Apu szenteste délutánján hazajön, mert bezárt a kocsma. Amikor otthon elfogy a pia, hirtelen ráeszmél arra, hogy ő a családfő, és elkezdi nevelni a családot, majd összeveszik mindenkivel. A templomban az éjféli misén elköszön a pap, hogy kellemes húsvéti ünnepeket kívánok, és hozzáfűzi, hogy azért, mert tudja, hogy sokukkal csak húsvétkor találkozik újra. Sorban állás a halért, amit a sütés után ki kell dobni, mert senkinek sem kell. Rakosgatni a beiglit hónapokig, majd kidobni. Nőknek sütni főzni mosogatni, tálalni, leszedni, mosogatni, mosni, na meg mindenkit szeretni. Takarítani a vendégek után. Karácsony után pedig lehet járni a boltokat, kicserélni az ajándékokat, és sorbanállni az ügyfélszolgálatoknál. Szóval: SZUPER!!!
2011. okt. 7. 12:10
 19/33 anonim ***** válasza:

Még nem is gondoltam rá.

De előre látom, hogy pár hét múlva már a bevásárlóközpontok is fel lesznek díszítve és mikulással körberakva. Engem inkább felbosszant ez. Decemberben rendben, hogy a karácsony körül forog minden, ilyenkor még felesleges. Élvezzük ki az őszi hangulatot is (ami eddig még nem volt), a sárguló lombokkal stb.

2011. okt. 7. 12:23
 20/33 anonim válasza:
59%

12:10:

Sajnálom, ha neked ilyen a Karácsony, nálunk tényleg köze nincs ahhoz, amit leírtál..

Azt csináljuk, ami jól esik, úgy és akkor, amikor akarjuk. Nem nyűg, nincs kötelezettség. Ja és megtanultuk, hogy ne vegyünk olyan ajándékot, amivel esélyes, hogy utána sorba kell állni cserére.

Nehéz lehet az élet szépségeit értékelni, ha a Karácsonyt tényleg ilyennek látod. Ne haragudj, tényleg nem bántani akarlak.

2011. okt. 7. 12:26
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!