Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Népszokások » Várjátok már a karácsonyt?

Várjátok már a karácsonyt?

Figyelt kérdés
én igen már alig várom az ünnepeket és a hideg telet már csak 2 hónap ár lassan az ajándékokat kel beszerezni
2011. okt. 7. 11:12
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:
Én majd csak 1,5 hónappal később fogok a karácsonyra gondolni
2011. okt. 7. 12:27
 22/33 anonim ***** válasza:
12,26 fölösleges aggódnod. Nekem az év minden napja karácsony a kötelezőn kívül, azt utálom. Az élet szép, az az állatság, amivé a karácsonyt tették ezzel roppantul elüzletiesült világgal. Komolyan mondom, kiráz a hideg, amikor a boltban meglátom a karácsonyi vásár kiírást, onnan kezdve két hónapig nem vagyok hajlandó bemenni. Ajándékot sosem adok névnapra, nőnapra, szülinapra, karácsonyra - csak és kizárólag hétköznap, távol minden alkalomtól. Ugyanis olyankor azért adom, mert azt szeretem, akinek adom, nem pedig a kötelező ünnepet.
2011. okt. 7. 12:36
 23/33 anonim ***** válasza:
Én várom, mert tavaly előtt Karácsonykor költöztünk el, tavaly Karácsonykor az üzletemet költöztettük, az idén nem szeretnék költözködni csak pihenni végre.
2011. okt. 7. 12:45
 24/33 anonim ***** válasza:
89%
Nem. Szeretem a Karácsonyt, de leginkább a hagyomány miatt. Ez eddig oké is, de könyörgöm, még csak október van. Én szeretem az őszt, most raktam ki a lakásba az őszi dekort :) A decembert meg még nagyon nem várom, mert az azt jelenti, hogy itt a vizsgaidőszak.
2011. okt. 7. 12:54
 25/33 anonim ***** válasza:
100%

Én nagyon várom már:))) Már van akinek megvettem az ajándékát, csináltam fa díszeket (de még fogok), és varrtam karácsonyi témájú ágyneműhuzatot is!:)

20N

2011. okt. 7. 12:57
 26/33 A kérdező kommentje:
ügyes vagy ék köszönöm a komikat :) és én is már nagyon várom :) ja és ez az oldid ismeritek nagyon szuper mindig szoktam karácsony előtt járni rá [link]
2011. okt. 7. 13:17
 27/33 anonim ***** válasza:
100%
Várom, mert az a legnyugisabb, leghangulatosabb ünnep.Együtt készülődünk, sütit sütünk , sokat eszünk és jókat pihenünk.Lehetne többször is egy évben :)
2011. okt. 7. 14:04
 28/33 anonim ***** válasza:
Ha többször lenne egy évben, elmúlna a varázsa, megunnád. :-) Pont az a jó a mi földrészünkön, hogy van négy évszak és mindegyik évszaknak megvan a varázsa, ünnepe.
2011. okt. 7. 14:11
 29/33 A kérdező kommentje:
igen igen igen
2011. okt. 7. 14:45
 30/33 anonim ***** válasza:
Én nem. Agonizálok.
2011. okt. 9. 03:26
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!