Van akit szeretek, van akit halálosan utálok, herpesz lesz a számon, ha meglátom. Van barátom, aki határon túli.
2011. aug. 18. 22:58
12/28 anonim válasza:
> Erdélybe, Tordára!
Teljes pompában a tordai sóbánya !!
2011. aug. 18. 23:03
13/28 anonim válasza:
Hogyne szeretném őket. Büszke vagyok rájuk a kitartásukért. S milyen érdekes, még sosem jártam feléjük, mégis hiányoznak. No, de a mi késik, nem múlik. :-)
2011. aug. 18. 23:50
14/28 A kérdező kommentje:
Szeretettel vár Szerbia,és a magyarok : )
2011. aug. 19. 00:03
15/28 anonim válasza:
Ne csúfolódj légy szíves, maradjunk a Délvidéknél.
2011. aug. 19. 09:58
16/28 anonim válasza:
Most értem haza Erdélyből! :D
Mintha csak haza érkeztem volna! Imádom ezt a helyet. Első utunk volt a Sóbánya ;) Megmásztuk a Tordai-hasadékot,Székelykőt meg a torockószentgyörgyi várat. Minden rengeteg kedves magyar. Nem értem ki utálja őket?!?!
Mindenhol vannak hülye emberek.. Úgy ahogy utálhatnak szülőfaludban valamiért,úgy máshol sem lehetsz minden emberrel jóban. Nekem kapásból 3 osztálytársam van akik még Erdélyben születtek,de kiskorukban a szüleik Magyarországra költöztek. Egyik a legjobb barátom,szülei meg szüleim legjobb barátai,szóval nincs itt semmi kirekesztés :D
Nem tudom, felénk inkább tisztelik a kint ragadt magyar társainkat, mint sem megvetik.
2011. aug. 21. 21:34
17/28 anonim válasza:
A felvidéki magyarok elég buták és erőszakosak.
2011. aug. 24. 22:00
18/28 anonim válasza:
Én szeretek mindenkit a romákon kivűl.
2011. aug. 25. 17:43
19/28 anonim válasza:
énis vajdaságban élek (sajnos) el se tudjátok képzelni h itt mi van... sajnos a szerb "emberek" útálják a magyarokat... persze van szerb barátom.. de a többségről beszélek... én nagyon szeretnék magyarországra költözni.. de mivel annyira sz@r itt az élet nem lehet.. vajdaságbol csak lopják a pénzt... megy belgrádba meg a nagyobb városokba.. és szeretnék egyszer bemenni egy üzletbe ahol perfekt értenek magyarul és nem kell dadognom szerbül... én az az igazság h nagyon utálok itt élni.. ha pl. egy magyar és egy szerb összeverekszik (hiába kezdi a szerb, ő üt elsőnek) akk a magyar min 10 évre kapja az utalót a börtönbe.. és ilyen helyen élek ahol szidják a magyarokat, minden tele van firkálva ciril betüs feliratokkal pl tiszta szerbiát, stb.. multkor összefirkálták a magyar (nem tudom pontosan h mit) épületet szabadkán.. és nem találják meg őket :D amikor minden felé kamera van meg minden... na meg a drogok, megfognak egy magyart 1g fűvel akk "agyonverik" ha egy szerbnél találnak 10g-t akk meg annyit mondanak h további szép napot... ennyi a véleményem.. IMÁDOM MAGYARORSZÁGOT, A MAGYAROKAT!!!!
2011. aug. 31. 19:27
20/28 anonim válasza:
19:27
Nem akarom azt mondani, hogy itt rosszabb, de nem sok a különbség. Annyi, hogy itt beszélhetünk magyarul. Ugyanúgy a cigányok leköphetnek, megverhetnek vagy akár leszúrhatnak, csak mert magyar vagy. Bármiféle jöttment nép belénk törölheti a bakancsát. Nem védheted meg magad, mert téged csuknak le. Tehát tartsatok ki, remélhetőleg 2014-ben végre magyar kormány fogja irányítani az országot, és akkor segíthetünk rajtatok is. Viszont mindenekelőtt magunkat kell helyre raknunk.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!