Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Népszokások » Mit tegyek? Van egy gyerek,...

Mit tegyek? Van egy gyerek, akit hihetetlenül gyűlölök és megölném legszívesebben.

Figyelt kérdés
Nem akarok kisregényt írni, rövid leszek: van a környezetemben egy gyerek, aki "elszívja előlem a levegőt". Hihetetlenül irritál. Nem is az, hogy bunkó, vagy ilysemi, akár még barátok is lehetnénk, de egyszerűen a puszta létezése, személyisége irritál. Mindig mindenben azt akarja, amit én: elvett előlem sorban két lányt, az osztályban olyan baráti köre van, olyan pozícióban van, amit én akartam elérni, mindig az én gondolataimat mondja ki... Tudom, hogy ez szimpla irigységnek tűnik, de nem erről van szó. Úgy érzem, mintha megtaláltam volna az ellenpólusomat, mint Kosztolányinak Esti Kornél, azt aki az én ellentétem. SZinte mindenben hasonlít rám, nagyon hasonlóak a külső-belső tulajdonságai, de van egy-két személyiségjegye, amit én gyűlölök. Én magam pedig nem vagyok egy könnyen beilleszkedős típus, a kortársaim nem bírnak, mert máshogy gondolkozom, mint ők. Teljesen kikészít ez a gyerek, mintha kísértene. Pedig tudom, hogy jobb vagyok nála...
2011. júl. 6. 21:12
1 2 3 4
 31/37 anonim válasza:
Nálad is azt érzem, hogy egy odaadó barátnő helyrebillentené a dolgokat. Valaki rátalál már 16 évesen, valaki csak 22 évesen, akár később. Ilyen az élet. De a te életedet igenis te irányítod.
2011. aug. 11. 15:06
 32/37 A kérdező kommentje:

"Akkor már csak egy év. Nem valami vigasztaló, de a tudat azért jó, nem? :D Csak olyan peched ne legyen, hogy egy egyetemre/főiskolára mentek."

Akár az is előfordulhat, de én is attól tartok, hogy bennem is ugyanannyira keresendő az ok. Valahogy nem megy az önmegvalósítás.

"Annak pedig, hogy Téged nem vesznek észre, biztos kell, hogy legyen vmilyen oka. Ha én ennyire el lennék keseredve, biztos odamennék egyik osztálytársamhoz, és megkérdezném, hogy ő hogy lát engem, mégis mi a fene nem szimpatikus bennem?? "

Az a baj, hogy az osztályban kicsit természetellenesen viselkedek. Teljesen máshogy. Van egy "maszkom"... és nem tudom levetni. Gondolom azért, mert a kortársaimmal csupa rossz tapasztalatom van, és ez egy védekezési forma.

"Továbbá hadd mondjak egy példát: van két testvér. Az idősebb az iskola etalonja, imádják a lányok, rettenetesen jóképű és ezt ki is használja. Az öcsike ugyanolyan jóképű (talán kisfiúsabb vonásokkal), azonban a társai kiközösítik, nem veszik "férfiszámba" és a lányok sem törődnek vele, a gyerekessége miatt. Végül megtörtént a "csoda". Valaki végre észrevette az öcsike értékeit is, hogy sokkal intelligensebb mint a társai, bármiről lehet vele beszélgetni és nagyon nagyon tud szeretni. Szóval az öcsikével eltöltöttem két meseszép évet. :) Ezalatt mindenki azt mondogatta, simán találnék nála jobbat, miért pont vele?? És máig nem képesek a dolgok mögé látni... "

Velem sajnos nem történnek "csodák". Bár találnék egy olyan lányt, mint te...

2011. aug. 11. 15:21
 33/37 anonim válasza:

Ha természetellenesen viselkedsz közöttük, nem várhatod el, hogy azt lássák benned, amit te szeretnél. Önmagadat. Az oké, hogy különböző társaságban máshogy viselkedünk, de az is a részünk. Viszont aki úgymond maszkot húz, az szerintem teljesen más tészta. Lehet maszk nélkül máris sokkal szimpatikusabb lennél nekik. :)

Benned is keresendő az ok. Kb. annyi, hogy rögeszméddé vált ez a "gyűlölet". Ismét csak saját példa: barátom legjobb barátját ki nem állhattam. Ha ránéztem, ha csak szóba került, éreztem, hogy felforr a vérem és valóságos gyűlöletet éreztem iránta. Ez tartott egy évig. És egyszer csak hopsz, elmúlt. Én sem hittem el. Lehet ahogy az én lelkivilágom egyre kiegyensúlyozottabb lett, úgy könnyebben el tudtam fogadni másokat is.

Ami pedig a csodákat illeti, mondjuk ha itt laknál a szomszédban, akkor szívesen átmennék és megreguláználak, hogy végre szedd össze magad, "fiam"!! (így hívom az idősebb fiúbarátaimat. hülye szokás. :D). Na az egy csoda lenne. :D

2011. aug. 11. 15:40
 34/37 A kérdező kommentje:

Az igen:D

Ki tudja, lehet, hogy ott lakok a szomszédban:D

2011. aug. 11. 15:49
 35/37 anonim válasza:
Legjobb tudomásom szerint nem lakik egy 19 éves srác sem a szomszédban. Hacsak nem bújtatnak téged a pincében. Talán ezt az opciót még el tudnám képzelni. :D
2011. aug. 11. 15:53
 36/37 A kérdező kommentje:
ÁÁÁÁÁÁÁÁ, GYŰLÖLÖM EZT A KIS GEC1T!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!EGY KURVÄ KANÁL VÍZBEN MEG BÍRNÁM FOJTANI! ENNEK A BÜDÖS KIS BVZERNYÁKNAK MINDIG UGYANAZ A CSAJ KELL, MINT NEKEM! KIS GEC1 TETŰLÁDA!
2011. dec. 7. 19:29
 37/37 anonim válasza:
hello hu de ismerős a helyzeted vele mi ugyan ez van megölném ezt a ringyót sőt kiírom a nevét: Várkonyi Nikoletta ha valaki ismeri vagy csak szeret ölni kérem tegye meg köszönöm. :D kérlek írd le hogyan akatul mostanában azzal az idegesítő lénnyel ha akarsz róla beszélni írj vissza köszi.
2011. dec. 17. 22:33
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!