Ki nem állhatom a húsvétot fiú létemre. Mit tegyek?
Ja locsoló verset elfelejtettem írni:
Kis tök, nagy tök
Nem tökölök öntök!
Ez vicc volt esetleg otthon mond el, de ne vendégségben!
Faluhelyen lehet, hogy szokás a nyakon öntés, de a lányok többsége ezt nem venné jó néven. Én egyáltalán nem röhögnék rajta, ha lefognának és eláztatnának, nálam a NEM az NEM-et jelentene.
Én azt javaslom, kölnit, vagy vízzel töltött kölnisüveget vigyél.
Csak érdekességként ideírom, hogy ez a nyakonöntés nem faluhelyen történik, hanem egyik (másik) megyeszékhelyünkön.
Nem is örülnek a lányok, sivítoznak, menekülnek. De a fiúk ügyesebbek. Muszáj nekik jó képet vágni aztán, s hozni a pogit-pálit, különben jövőre duplát kapnának. Vagy semmit, és azért inkább a tüdőgyulladás, mint a petrezselyemárulás. Csak azért írtam le, hogy lássátok fiúk, benne vannak ezek a leányok mindenben, ha jól vannak szoktatva. Nyívegés-nyávogás, "azt megadják magukat!
Hát már ne haragudj, de nekem ez egyáltalán nem tetszik, kiráz a hideg a nyelvezetedtől, ami pajkoskodó akar lenni, de igazából megengedi és viccesnek állítja be a nőkkel szembeni tiszteletlenséget. LEFOGJÁK, eláztatják, és még jó képet is KELL vágnia, különben...?
Papám lefogásról soha nem mesélt, igaz hogy ők fiatalkorukban vödörrel locsolkodtak, de a lányok volt, hogy elszaladtak.
Főleg, hogy azt állítod, hogy a locsolkodás szimbolikus szex. Akkor ezek szerint a nemi erőszak is elfogadott?
Én ezeknek a csajoknak a helyében meglepném a fiúkat, és én önteném őket nyakon. Ha tiltakozna, szólnék a többi csajnak, hogy fogjuk le, nyíveg, nyávog, de nem kell komolyan venni a tiltakozását.
Na az hogy tetszene? :D:D:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!