21 hetes terhes vagyok, eddig azt hittem a párom a nagy ő, de mostanába ki nem állhatom, idegesít minden. Kiábrándultam vagy a terhesség miatt van?
Nyugi, legyél kicsit türelmesebb vele. Ő is biztos türelmes veled. Csak a terhesség miatt vagy ilyen, meglátod minden rendbejön.
Vigyázzatok magatokra és a bébire. Gratula.
Sajnos igen sokan feszültek a terhesség alatt, én szerencsés vagyok ,mert semmi iylesmit nem tapasztaltam, igaz még csak 15 hetes vagyok. A párom élvezi, várja nagoyn a babát, de nekem kell odatolni a pocim, hogy adjon rá puszit és simogassa meg.-) Magától nem mindig jut eszébe, legalábbis nem annyiszor, amennyiszer nekem lenne igényem rá.
Én is azt javaslom, beszélgesstek sokat, tervezzetek, nézzetek neten babarhát, bútort, nézzétek, ahogy mozog, mesélj neki sokat, hogy milyen érzés. Az apák kicsit kívülről élik ezt meg, de ha meglesz a baba, ő is más lesz, hidd el.
Kitartás és figyeljetek egymásra:-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!