Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 21 hetes terhes vagyok, eddig...

21 hetes terhes vagyok, eddig azt hittem a párom a nagy ő, de mostanába ki nem állhatom, idegesít minden. Kiábrándultam vagy a terhesség miatt van?

Figyelt kérdés
2007. dec. 14. 15:42
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem a terhesség miatt érzed ezt!Én már 32 hetes vagyok és minden nap kiakadok apró dolgokon!Képes vagyok elsírni magam mert a ruha nem úgy van kiterítve ahogy azt én szeretem!Minden idegesít!Feszűlt vagyok!KITARTÁS!!!Üdv
2007. dec. 14. 15:48
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Nyugi, legyél kicsit türelmesebb vele. Ő is biztos türelmes veled. Csak a terhesség miatt vagy ilyen, meglátod minden rendbejön.

Vigyázzatok magatokra és a bébire. Gratula.

2007. dec. 14. 15:51
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Ez teljesen természetes, te is érzékenyebb vagy, befelé fordulsz a baba miatt, és neki is ismeretlen a helyzet. Gondolj bele, mennyi minmdenből érezheti magát kirekesztve egy kispapa... Beszélgessetek sokat, tervezgessetek, kérdezed a véleményét, tájékoztasd mindenről a terhesség előrehaladtával. Vannak férfiak, akik hamar beletanulnak, vannak, akiknek hosszabb idő kell. Nekem két gyerek mellett néha a párom a harmadik :-))) Az anyaság neked is új szerep, neked kell megtanítanod apának lenni! Ha meglesz a baba, fokozatosan újra megtaláljátok egymást, ne aggódj... csak akarni kell... Jó babavárást!
2007. dec. 14. 15:52
 4/4 anonim ***** válasza:
100%

Sajnos igen sokan feszültek a terhesség alatt, én szerencsés vagyok ,mert semmi iylesmit nem tapasztaltam, igaz még csak 15 hetes vagyok. A párom élvezi, várja nagoyn a babát, de nekem kell odatolni a pocim, hogy adjon rá puszit és simogassa meg.-) Magától nem mindig jut eszébe, legalábbis nem annyiszor, amennyiszer nekem lenne igényem rá.

Én is azt javaslom, beszélgesstek sokat, tervezzetek, nézzetek neten babarhát, bútort, nézzétek, ahogy mozog, mesélj neki sokat, hogy milyen érzés. Az apák kicsit kívülről élik ezt meg, de ha meglesz a baba, ő is más lesz, hidd el.

Kitartás és figyeljetek egymásra:-)

2007. dec. 14. 16:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!