Ki nem állhatom a húsvétot fiú létemre. Mit tegyek?
Szerintem meg a vizipisztoly a legjobb ötlet.
Mégis, nem hagyod elhervadni, mégse kell a buta kölni, és anyu se lesz mérges, mintha mondjuk egy liter szódavizet nyomnál a laminált padlóra.
Jézus feltámadása, meg a természet feltámadása ugyan az. Visszakapjuk a reményt és a hitet a jövőben. És a z egyház is ismeri a víz szimbolikus megújító erejét.
(először születtem anya által, másodszor víz által)
Ehhez kapcsolódik a locsolás is, mert a termékenység varázslása ugye a jövőbe vetett hit. Ugye minden leányzót nem locsolgathatsz meg valóságban, de jelképesen azért meg kell! Ezzel elismered, hogy tiszteled a nőiességüket. Ugye, míg az udvaron locsoltak, addig tudtak visítva menekülni. Ma e helyett "juj, nem szeretem, fú, büdi.." szegények 4 fal közt csak ennyit mondanak futás helyett.
A kölni nem olyan jó, de valami kis vizet muszáj rájuk önteni.Akármit mondanak.
A lányomék összegyűlnek egy kertes barátnőnél,
egész este mondják, hogy fúj, nem akarom, másnap jönnek a fiúk lovaskocsival, lefogják őket és nyakon öntik vödör vízzel. Tíz vödör...! Nem érdekli őket, hogy milyen hideg van. A lányok meg nyávognak, menekülnek, fújnak. De viszik jövőre is a váltóruhát.
Ez olyan rituális szerelem. Akkor is illik mondani rendes lánynak, hogy, neeem neeem... Az a jó benne, hogy annak is kijár, akivel nem jársz, hiszen benne van, hogy az életed nem elég hosszú, hogy mindenkivel járj, de őt elvileg nem zárnád ki.
Biztos Jézus is megadta a tiszteletet fiatal korában a leányoknak.
100 szónak is egy a vége: vizipisztoly, szódásszifon, pohár! Ha van olyan hely, öntsd csak le rendesen, hadd sivítson! Utána nevetni fog. Anyukát, nagymamát, kishugot tilos elfelejteni, finoman, jelképesen kötelező megönteni.
Ha annyira nem akarod, akkor vigyél egy marék "víz" feliratú cédulát, és szórd a fejére.
Az egészet elfelejteni nem illik.
Porlasztó (spriccelő a virághoz)? Ha nem viszel semmit, kérj ott egy pohár vizet legalább!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!