Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Mit csináljak? ( ki nem...

Mit csináljak? ( ki nem állhatom )

Figyelt kérdés

KICSIT HOSSZÚ, DE OLVASD EL! NAGYON FONTOS.:)

Az a problémám, hogy nem csípem, rettenetesen nem csípem

az ofőmet. Nekünk (mármint az osztálynak) volt egy nagyon kedves tanító nénink alsóban, utána jött egy picit bunkóbb, mert előzőnek szülni kellett menni. 5.-ben kaptuk a mostani ofőt...hát először még bírtuk, mára már az egész osztályban alig akad 2 ember, aki csípi. Mindenkivel ordít - még akkor is, amikor senki nem csinált semmit. Nem ért meg minket, semmi nem jó neki, amit mi mondunk. Ballagtattunk idén és szinte semmit sem dönthettünk el.

Mit csináljak vele? Jó tanuló vagy, anyukámat tanította, ezért anyukámnak benyalizta magát, hogy "jaj de aranyos a lányod" nekem meg leordítja a fejemet (ofő), hogy milyen pofátlan és szemtelen vagyok. (pedig más tanárok dicsérnek mindig. az egy dolog, hogy az ő óráit ahogyan magyaráz - UTÁLOM.)

Mit tegyek?

Kösz, hogy elolvastad.

2010. júl. 17. 19:56
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
45%
Semmit se tegyél fogadjàl szót a tanitó néninek.Ha megdicsért anyukàdnak, az nem semmi,és ne mutasd ki,hogy te mennyire utàlod!
2010. júl. 17. 20:05
 2/24 anonim ***** válasza:
85%

xD

szard már le:D

ugass vissza,ennyi..

már uis cs egy éved van :D

v ballagásig húzd be füled-farkad ut úgy röhögj a szemébe,mint atom :)

2010. júl. 17. 20:07
 3/24 A kérdező kommentje:

Végül is...engem amúgy nem igazán csíp ez az ofő, mert állandóan mondom neki, hogy rosszul írta fel a táblára stb... mindenben tudok hibát találni.

Nektek az nem lenne undorító, ha a TZ-t egy A/4-es lapot négybetűrnének és egy negyed lenne a TZ-papír RÁADÁSUL MORZSÁSAN KAPOD VISSZA . Meg olyan is volt, hogy leöntötte kávéval a füzeteinket.

2010. júl. 17. 20:19
 4/24 anonim ***** válasza:
81%

Második félévben azt csinálsz majd,amit akarsz!:D

akkor már hiába ugatsz vissza neki,mert "csakúgy" nem buktathat meg..xD

Egyébként nekem is ilyen osztályfőnököm volt..azt mondta nekem,hogy hiányzik neki a dícséret..erre én:"akkor én most megdícsérem magát.." XD:P aztán vmit megdícsértem..má nemtom miét..=] olyan boldog voltXD

Aztán persze ugyanúgy kiabált velünk másnap is..:Đ de ráhagytuk...:) és ballagás után kicsordultak a könnyei..a négy év meghatotta..meg az,hogy búcsúztatnia kellett minket(:

2010. júl. 17. 20:19
 5/24 anonim ***** válasza:
79%

(utolsó vagyok)

Az én osztályfőnökömet is mindenki utálta,először még én is..és megkedveltem..most,ha megy az utcán,akkor vigyorgok rá,és ő is rám:D:D =D

2010. júl. 17. 20:20
 6/24 A kérdező kommentje:
Hát én egyszerűen hányok tőle! Versenyre se akarok vele menni. :"S
2010. júl. 17. 20:21
 7/24 anonim ***** válasza:
79%
Mert mostmár nekem hiányzik az,hogy minden hétköznap leordítsa valaki a fejemet..=P ezért szerettem őt..XD:D<3
2010. júl. 17. 20:22
 8/24 anonim ***** válasza:
79%
Hátha nem akarsz versenyre menni,akkor mondd meg neki!Mondjuk ebből neked csak a felvételikor(elbeszélgetéskor) fog előnyöd származni:D úgyh. szerintem menj el...:D
2010. júl. 17. 20:23
 9/24 A kérdező kommentje:

Én akarok menni.

Csak VELE nem. Olyan áááá.szóval olyan büdös...15 perc alatt NÉGY cigit szív el, mindig én ügyeltem idén helyette.

2010. júl. 17. 20:31
 10/24 anonim ***** válasza:
58%
kisgyerek vagy te még:D
2010. júl. 17. 21:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!