Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Mit csináljak? ( ki nem...

Mit csináljak? ( ki nem állhatom )

Figyelt kérdés

KICSIT HOSSZÚ, DE OLVASD EL! NAGYON FONTOS.:)

Az a problémám, hogy nem csípem, rettenetesen nem csípem

az ofőmet. Nekünk (mármint az osztálynak) volt egy nagyon kedves tanító nénink alsóban, utána jött egy picit bunkóbb, mert előzőnek szülni kellett menni. 5.-ben kaptuk a mostani ofőt...hát először még bírtuk, mára már az egész osztályban alig akad 2 ember, aki csípi. Mindenkivel ordít - még akkor is, amikor senki nem csinált semmit. Nem ért meg minket, semmi nem jó neki, amit mi mondunk. Ballagtattunk idén és szinte semmit sem dönthettünk el.

Mit csináljak vele? Jó tanuló vagy, anyukámat tanította, ezért anyukámnak benyalizta magát, hogy "jaj de aranyos a lányod" nekem meg leordítja a fejemet (ofő), hogy milyen pofátlan és szemtelen vagyok. (pedig más tanárok dicsérnek mindig. az egy dolog, hogy az ő óráit ahogyan magyaráz - UTÁLOM.)

Mit tegyek?

Kösz, hogy elolvastad.

2010. júl. 17. 19:56
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
nézdd..én nagyjábol birtam az ofőmet ált ba. inkább közömbös volt. aztán középbe kaptam egy huszonéves ofőt aszittem szupi lecc. a nagy *********. annyira rühelltem h inkább otthagytram a sulit. mert a középsuli nem m1. ált az még nem gáz.. kicsit se. sztem elöbb utóbb.. bár nem vagyok idióta de bevertem volna azt a csiki kis pofiját a hölgyemények. msot ugyan abba a suliba járok csak ÉPÜLETILEG más tanárokkal.. és délutániba. heti 3 nap tök laza, nagyon birom mint a tanáraimet mint az oszt társaimat. nem kell korán kellnem. már csak munkát kéne találnom de 17 vok kicsit igy nehéz. diákmunka nem lehet mer nem nappalis vok... ez az 1 hátránya van. de mindne más haway.. és én aki gyüüülölöm az iskolát.. imádok suliba menni...
2010. júl. 21. 22:30
 22/24 anonim ***** válasza:
Az élet nagy gondjai. Hidd el, ennél még nagyobb problémáid is lesznek és elhiheted, hogy még találkozhatsz ilyen emberrel. Senki nem egyforma, ilyen emberek is kellenek, mint az ofőd.
2010. júl. 21. 23:24
 23/24 A kérdező kommentje:
Csak már tűrhetetlen. Hidd el.
2010. júl. 22. 19:43
 24/24 anonim ***** válasza:
Te nem a remetébe jársz?
2010. aug. 27. 15:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!