Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Népszokások » A tesitanárok miért nézik le...

A tesitanárok miért nézik le azokat, akik nem született sportemberek?

Figyelt kérdés

Én pl. mindig mindenhol a legkisebb voltam, még most is viszonylag alacsonynak és nagyon vékonynak számítok, egy nyüzüge vagyok. Sosem érdekelt túlzottan a sport, sok mindent csináltam, de semmit nem versenyszerűen. Egyszerűen nem erre termettem. Az eszem kiváló, mindig legjobb tanuló voltam, most is van olyan, amiben még az iskolában is élvonalban vagyok. Amolyan igazi "okoska" voltam mindig is.

A tesitanárt (aki az "okoska" oldalamat amúgy nem nagyon láthatja) miért zavarja, hogy én nem vagyok egy vezérhím? Mindig is másodrendűnek fogtam fel a fizikumot az ésszel szemben. Az agyát bárki kiművelheti, aki foglalkozik vele (jó, mások az adottságaink valamennyire ebben is), de azon, hogy nekem még 18 évesen is ilyen satnya alkatom van, én ha a fejem tetejére állok, se tudok változtatni. Hízni nem hízok, étvágyomárki kiművelheti, aki foglalkozik vele (jó, mások az adottságaink valamennyire ebben is), de azon, hogy nekem még 18 évesen is ilyen satnya alkatom van, én ha a fejem tetejére állok, se tudok változtatni. Hízni nem hízok, étvágyam sincs, és a magasságomon se tudok változtatni. Nincs túl sok labdaérzékem. És a f*szom tele van vele, amikor gúnyolódik. Tehetek én erről? Sose gyakoroltam pl. a focit. Amit szeretek, abban jó vagyok.

2011. ápr. 9. 23:06
1 2
 11/11 anonim válasza:
100%
nemtom.... én 1-est kaptam hátrabukfencből...és vannak nálunk is olyanok, hogy a sul körül futottunk az utcán elileg 3 kört... akik jól futnak azok bemehettek a harmadik után akik meg nem azoknak azt mondta: "biztos nem tarthatsz még a harmadik körmél, hát a bianka meg a lilla most mentek csak be" és ezért a nem jó futóknak 5 kört kellett.. de szerintem legyél szorgalmas, kitartó és hátha ahzt megbecsüli...remélhetőleg:D
2011. ápr. 25. 19:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!