Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Miért ilyenek a tesitanárok?

Miért ilyenek a tesitanárok?

Figyelt kérdés
Nem tudom mire jó, hogy szinte terrorban tartják a gyerekeket. Nekem van egy osztálytársam aki nem tud kézen, vagy fejen állni. A tanár addig cseszegette amíg olyan szerencsétlen mozdulatot csinált, hogy majdnem kitört a nyaka. Szegény gyerek mindig izgul tesi előtt. Szerintem ez több kárt csinál mint hasznot. És ezzel nincs egyedül, én pl nem tudok kötelet mászni, de engem nem szekál annyit a tanár, mert tudja, hogy 2 éve bokszolok. :) Na jó ezt csak viccből írtam, de engem valamiért nem piszkál.
2010. szept. 3. 16:17
 1/10 anonim ***** válasza:
29%
Azért mert a legtöbb szerencsétlen panelgyerek egyetlen egyszer nem tud húzózkodni, nem tud csinálni egy szar fekvőtámaszt, és ez kurv.ára idegesítő. Na ezért.
2010. szept. 3. 16:26
 2/10 A kérdező kommentje:

És neked ez miért fáj?

Nem attól leszel nagy ember, hogy hány fekvőt tudsz csinálni meg hány perc alatt futod körbe 6-szor a Földet.

2010. szept. 3. 16:35
 3/10 A kérdező kommentje:
Akkor a tesitanár álljon fejen miközben a lábával súlyt emel egész nap, minket meg hagyjon békén.
2010. szept. 3. 16:37
 4/10 anonim ***** válasza:
88%

Sok izomagyú ebben méri az emberi értékeket. Gyenge vagy? Akkor egy semmirekellő is!

Le kell szarni őket, ennyi.

2010. szept. 3. 16:55
 5/10 anonim ***** válasza:
4%
Nem, tudjátok az a baj, hogy szar parizer emberek élnek manapság. 30 évvel ezelőtt nem volt olyan, hogy valaki egy rohadt fekvőtámaszt ne tudjon csinálni, ugyanis nem otthon döglöttek az emberek a tv előtt jó dolgukban...
2010. szept. 3. 19:12
 6/10 A kérdező kommentje:
És mi ebben a gond? Élvezd az életet. Annyit sportolj amennyi jól esik! Rövid ideig élsz? Papám soha semmit nem sportolt max annyit, hogy diákként minden nap gyalog ment a kb 3 km-re lévő iskolába és szinte mindenhova csak sétált és élt majdnem 80 évet. Nem volt izompacsirta de mégis mindenki felnézett rá mert ugyan vékony volt, de hatalmas szíve volt és gyönyörű életet élt.
2010. szept. 3. 19:44
 7/10 anonim ***** válasza:
91%
Egyetértek a kérdezővel. Ha valaki nem képes megcsinálni egy fejenállást, akkor azt nem kell eröltetni. Írtad, hogy a gyerek izgul az óra előtt: hát gratulálok a tanárnak, sikerült megutáltatnia a mozgást valakivel, így az már akkor se fog sportolni ha esetleg megjön hozzá a kedve. Vannak dolgok, amik egyeseknek nem mennek, ilyen a kötélmászás, fejenállás, stb. Csináltasson gimnasztikát, azt mindenki meg tudja csinálni, ami pedig nyilvánvalóan nem megy azt nem szabad eröltetni.
2010. szept. 5. 11:27
 8/10 anonim ***** válasza:
Sz@r a tanár, de a diák is gyakran tehet róla. Nem azt mondom, hogy most igen, de lásd be, sok esetben igen. Ha rágyúrnál, te is biztos tudnál kötelet mászni, csak akarni kéne. Akarod? Nem.
2010. szept. 5. 12:49
 9/10 anonim ***** válasza:

Nektek mint osztalytarsaknak kell "illedellmesen szembeallni" a tanarral. Kimelni a gyereket a mokatol es esedleges serulestol is. Szoljatok a szuloknek ha gyeek nem akar, ha nincs valtozas, irany az igazgato.

A tanar biztos egy izomgagyi, aki meg talan elvezi is a gyerek szegyenet. Ennek helye nincs sehol, foleg nem egy iskolaban.

2010. szept. 5. 12:57
 10/10 anonim ***** válasza:
hát... én nem vagyok kis darab, és kedvelem a tesitanáromat, mert jó fej, és a képességeinkhez mérten bánik velünk. de mikor elborul az agya valamiért, úgy meghajt, hogy elájulok. :S
2010. szept. 5. 18:04

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!