Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Egy középiskolai felvételinél,...

Egy középiskolai felvételinél, a hozott pontszám 5 tárgyból maximum 50 pont, akkor ott a 4-es jegy hány pontnak felelhet meg?

Figyelt kérdés
8 pontnak?

febr. 10. 15:22
 1/5 anonim ***** válasza:

Nem öt tárgy két jegye ez, vagyis tíz jegy?

Szerintem annyi pont ahányas a jegyed.

febr. 10. 15:41
 2/5 A kérdező kommentje:
én is így tudtam, de ha az öt tárgy maximum pontja 50 pont lehet, akkor az tárgyként 10 pont lehet.
febr. 10. 16:04
 3/5 A kérdező kommentje:
vagy duplázzák? sajnos nem tudom
febr. 10. 16:04
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

7. osztály év vége:

magyar, matek, töri, idegen nyelv, természettudományos tantárgy Ez 5 darab tantárgy. Ha minden ötös akkor 25 pont

8. osztály félév:

magyar, matek, töri, idegen nyelv, természettudományos tantárgy Ez 5 darab tantárgy. Ha minden ötös akkor 25 pont

A kettő összege a hozott pont. Általában így számolják de ettől az iskolák eltérhetnek. Ezért érdemes megnézni az iskolák honlapján a felvételi linket.

Javaslom hogy a suli navigátor (egybe kell írni, de a rendszer figyelmeztetett, hogy kitiltanak) honlapján lévő pontszámolót nézd meg!

febr. 10. 19:08
 5/5 anonim ***** válasza:
100%

[link]

Itt írd be a jegyeket, add meg az írásbeli eredményeket, szűrj rá a szóba jöhető sulikra, és kiszámolja az egyes tagozatokon elért pontszámokat.

febr. 11. 08:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!