Felvételi eljárás során érdemes megadnom a középiskolai eredményeimet is a pontszámításhoz?
Az az igazság, hogy a középiskolás jegyeim nem lettek túl jók, az érettségi eredményem viszont jól sikerült. Ha nem adom meg az adatokat és ezt választom:
"Nyilatkozom, hogy a középiskolai bizonyítványomban szereplő eredményeket a pontszámítás során nem kívánom felhasználni (pl. tanulmányi pont számítása), erre vonatkozóan tehát adatokat nem rögzítek, középiskolai bizonyítványt nem töltök fel."
Ebben az esetben az érettségi eredmények lesznek felszorozva és úgy áll össze a pontszám?
Köszönöm.
Hat ha fixen tudod, hogy a duplazassal jobban jarsz, akkor ne add meg.
De en ugy latom, hogy te ebben nem vagy biztos, igy en feltoltenek mindent a helyedben.
Számítottam az elsőhöz hasonló válaszokra, köszönöm neki is.
Kedves utolsó! Köszi, erre gondoltam, mert ezt így leírva nem találtam meg sehol, hogy a kedvezőbbet veszik figyelembe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!