Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Felvételi eljárás során...

Felvételi eljárás során érdemes megadnom a középiskolai eredményeimet is a pontszámításhoz?

Figyelt kérdés

Az az igazság, hogy a középiskolás jegyeim nem lettek túl jók, az érettségi eredményem viszont jól sikerült. Ha nem adom meg az adatokat és ezt választom:

"Nyilatkozom, hogy a középiskolai bizonyítványomban szereplő eredményeket a pontszámítás során nem kívánom felhasználni (pl. tanulmányi pont számítása), erre vonatkozóan tehát adatokat nem rögzítek, középiskolai bizonyítványt nem töltök fel."

Ebben az esetben az érettségi eredmények lesznek felszorozva és úgy áll össze a pontszám?

Köszönöm.

tegnap 09:20
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Ha ez számodra kérdés, akkor inkább ne is vacakolj az egésszel.
tegnap 10:05
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem le van írva...
tegnap 10:10
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Hat ha fixen tudod, hogy a duplazassal jobban jarsz, akkor ne add meg.

De en ugy latom, hogy te ebben nem vagy biztos, igy en feltoltenek mindent a helyedben.

tegnap 10:19
 4/6 anonim ***** válasza:
80%
A pontszámításnál automatikusan azt a pontszámot veszik alapul, amelyik a lehetséges pontszámítási módszerek közül a megadott adatokból a legelőnyösebb eredményű a jelentkező számára. Úgyhogy teljesen mindegy, hogy megadod-e a középiskolai eredményeidet; ha annyira rosszak, akkor úgysem azok fognak számítani, hanem az érettségi eredményei.
tegnap 10:34
 5/6 A kérdező kommentje:

Számítottam az elsőhöz hasonló válaszokra, köszönöm neki is.

Kedves utolsó! Köszi, erre gondoltam, mert ezt így leírva nem találtam meg sehol, hogy a kedvezőbbet veszik figyelembe.

tegnap 13:08
 6/6 anonim válasza:
Ha biztosra akarsz menni, akkor inkább töltsd el, de ha már most tudod, hogy úgyis duplázással számítják, akkor nincs sok értelme, de ha ettől bebiztosítva érzed magad, akkor miért ne.
tegnap 18:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!