Tanár kollégák, ti mit tennétek a helyemben? Egy nagyközségi általános iskolában tanítok felső tagozaton és szeretem amit csinálok de…
… nap mint nap sírógörccsel megyek haza, úgy érzem magam mintha jól megrugdostak volna, és a saját gyerekeimtől veszem el az időt azzal hogy készülök, adminisztrálok stb.
Kb. semmire nincs időm, és akkor még bent is mindenki kritizál, folyton benyitogatnak az órám közepén, az igazgató is minden csip-csup ügyben behívat, felfújva az eseményeket. Nagyon gáz… Úgy érzem kikészülök. Tanulok is és ott is szorít a határidő, kellene írnom a szakdogám. Ti hogy viselitek az ilyen nehéz időszakokat? Nem tudok legyinteni, hogy holnap majd jobb lesz, mert minden csak rosszabb. Itt van a TÉR is; van ahol csak egy adminisztrációs probléma, nálunk meg mindent árgus szemekkel néznek és ott állnak mögöttem majd’ hogy nem ostorral. Nagyon el vagyok kenődve mert azt hittem jó helyen vagyok. Mit csináljak? Kicsik a gyerekeim még és nem tudok -jelenleg- mást dolgozni 9-18-ig… nem is érnék oda értük az oviba meg az iskolába, a szünetek/szabadságok arányáról nem is beszélve. Legszívesebben felmondanék azonnal a francba. Csak hogyan tovább?
Már voltam 3 napot. :(
Az a helyzet, hogy el kellett mennem hospitálni (másik suliba) és nem engedtek volna el, ezért kénytelen voltam “beteg lenni”. De sokszor ezt nem lehet eljátszani, az anyanapjaimat meg nem lövöm el, mert még jönnek a vizsgák is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!