Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Népszokások » Csak engem idegesítenek...

Csak engem idegesítenek ennyire a c*gányok?

Figyelt kérdés
szal semmi bajom nem volt senki ilyenel , egész addig amég nem kerűltem egy oan helyre ahol rengetegen vannak és sokat ebszéltem velük meg jobban megismertem sok barna bőrűt , és nagyon rossz embberek , mindent sértésnek vesznek mindenbe a rosszat látják állandóan piszkálódnak másokkal (persze nem mindegyik , csak 90%)
2011. jan. 11. 20:24
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
25%

"Csak engem idegesítenek ennyire a c*gányok?"

Igen, csak téged. Roppant eredeti gondolkodású, rendkívüli ember vagy tehát, érezd magad kitüntetve :))))))

Minden esetre kedvező tendencia, hogy míg 2 éve még kb. napi 50 cigányos kérdés volt a gyk-n, és még múlt év közepén is vagy napi 5-10, most már csak hébe-hóba van egy-kettő. Lassan kigyógyulunk ebből az elmebajból is, egy divat se tart örökké.

2011. jan. 12. 20:40
 12/13 anonim ***** válasza:

Minden éremnek két oldala van.

Például: 1990. február 11-én, a nyugat-erdélyi Nyújtódon hat házat romboltak le helybéli magyarok, az összetűzésnek négy roma esett áldozatul. Még ugyanebben a hónapban, Szatmárnémeti közelében, harmincöt cigány házat romboltak le Túrterebes városából származó magyarok. Áprilisban Nagysejk és Kálnok cigány negyedeit rombolták porig, a támadók egyik esetben sem tudtak felmutatni nemhogy indítékot, de még ürügyet sem.

...gyerekeket is megcsonkítottak, Varga Istvánt egy hároméves roma kisfiút, egy szénakazalban égettek halálra...

2011. febr. 4. 13:53
 13/13 anonim ***** válasza:

13:53

Én nem tudom őket sajnálni.

2011. febr. 5. 10:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!