Csak engem idegesítenek ennyire a c*gányok?
"Csak engem idegesítenek ennyire a c*gányok?"
Igen, csak téged. Roppant eredeti gondolkodású, rendkívüli ember vagy tehát, érezd magad kitüntetve :))))))
Minden esetre kedvező tendencia, hogy míg 2 éve még kb. napi 50 cigányos kérdés volt a gyk-n, és még múlt év közepén is vagy napi 5-10, most már csak hébe-hóba van egy-kettő. Lassan kigyógyulunk ebből az elmebajból is, egy divat se tart örökké.
Minden éremnek két oldala van.
Például: 1990. február 11-én, a nyugat-erdélyi Nyújtódon hat házat romboltak le helybéli magyarok, az összetűzésnek négy roma esett áldozatul. Még ugyanebben a hónapban, Szatmárnémeti közelében, harmincöt cigány házat romboltak le Túrterebes városából származó magyarok. Áprilisban Nagysejk és Kálnok cigány negyedeit rombolták porig, a támadók egyik esetben sem tudtak felmutatni nemhogy indítékot, de még ürügyet sem.
...gyerekeket is megcsonkítottak, Varga Istvánt egy hároméves roma kisfiút, egy szénakazalban égettek halálra...
13:53
Én nem tudom őket sajnálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!