Csak engem idegesítenek ennyire a c*gányok?
Engem jobban idegesít az, h egyesek totál odavannak, ha ezt kimondod.
Meg jobban sajnálja a maradék 10% normális cigányt, mint azt a több ezer magyart, akiknek együtt kell élniük velük.
Sőt, még ha ezek a szerencsétlen emberek fel mernek kicsit lázadni, h mennyire elegük van már a cigókból, mert este nem mernek tőlük hazamenni, meg stb, még rendesen leoltják őket, h mit képzelnek magukról.
Gondolok itt ugye a szokásos bandára, Purgeriousra meg a Bumbira stb.
Soha nem fogom őket megérteni:S
Ha rendszeres olvaója vagy az oldalnak, akkor nyilván tudod, hogy nem csak téged.
Én kimondottan a falra mászok tőlük. Az irántuk táplált ellenérzésem már nem egészséges. Vagyis annak gondolnám, ha nem tudnám, hogy megszolgálták. Sajnos nem írhatom le, hogy ez mit jelent, mert legjobb esetben is azonnal törlik a válaszom, de már nagyon kihúzták a gyufát.
Ha neked még csak ennyi negatív tapasztalatod volt velük, akkor légy elégedett. Ha sokáig maradsz abban a közegben, előbb utóbb lesz rosszabb is.
20:37-es, ha nem tudsz helyesen írni, akkor inkább ne kapcsold be a CAPS LOCKot, mert engem speciel jobba idegesít, ha vki ennyire igénytelenül ír.
Egyébként csak azért idegesítenek benneteket, mert direkt stresszelitek magatokat rajtuk.
Egy félroma.
:))
20:42
"Egyébként csak azért idegesítenek benneteket, mert direkt stresszelitek magatokat rajtuk."
Ú de utálom amikor valaki benyög egy ilyet. Hidd el nem azért idegesítenek, mert stresszelem magam rajtuk. Vagy vár csak! Mégis!
De most mondd, hogy nem stresszelem magam ok nélkül, amikor betörnek a nagyanyámhoz. Vagy amikor megtámadják a barátnőmet. Vagy amikor majdnem megvakítottak a bal szemere.
Hát mocskosul elegem van belőlük, úgyhogy hadd stresszeljem már magam.
Nem hobbiból gyűlölöm őket unalmamban.
hmmm megint egy cigány kérdés!! Most verd ám ki a brét a válaszokra a monitor előtt! :D :D
suzukigsx-r
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!