Csak engem idegesítenek a folyamatosan összeesküvés-elméleteket gyártó emberek?
Az az igazság,hogy valamennyire igenis irányítani akarják az embereket.Lásd média,iskolák.
Szabadkőművesek meg vannak,ezen nem tudom mit kell tagadni és nem véletlenül nincs a kisnyugdíjas Tóni bácsi,meg a postás a tagok között.
Igen nyomoznak utánunk.felmérik a vásárlási,étkezési,szórakozási stb szokásainkat,hogy még több szennyet lehessen a nyakunkba önteni.
Simán átvágnak minket,mindig mindenbe.
Ha ez szerinted nem igaz,vagy röhejes,akkor vagy nagyon fiatal,vagy nagyon ostoba vagy.
Ha az iskola részrehajló, akkor arra fog nevelni. Nem objektív tudást ad.
Egyébként megértem a kérdezőt nekem is ki van a f*szom a mikrocsipekkel meg a sok hülyeséggel, amivel próbálnak beparáztatni téged. Egyébként ezeknek soha nem jut eszükbe, hogy mi van, ha az összeesküvés-elmélet az összeesküvés valójában?! OMG
Amúgy járj nyitott szemmel és az elsőnek igaza van!
A válasz megírásának időpontja: ma 15:32
Hát mondjuk az országok kormányai/elnökei/királyai(mindenki a sajátját természetesen)? Ez olyan elképzelhetetlen?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!