Titeket nem idegesítenek az állandó kiírások facebookon?
Lehet hogy nem a legjobb kategória,de mindegy:)
Szóval titeket nem idegesítenek az állandó,hülye kiírások facebookon,hogy ha ilyen,meg olyan vagy,tedd ki az üzifaladra,meg az a sok idiótaság,amiket a tinik szoktak kiírni!??:)
Kicsit viccesen hangzik,mert 17 éves vagyok,én is tini vagyok,de én soha nem írogatok ki ilyenek,szerintem elég gáz,aki ilyeneket ír ki,úgy érzem,hogy én már ebből kinőttem.
17/L
Közösségi oldal,mindenki azt ír amit akar. Szólásszabadság van, nem írhat mindenki olyat ami neked tetszik.
Engem nem idegesít, végül is azért van az oldal hogy szórakozzunk.
Én azt imádom, mikor minden lényegtelen dolgot kiírnak.
Kedvencem, mikor kiírják, hogy hány óra :DD
fúú.. ne is mond!
Allandóan ezzel van tele az üzenőfal. Van aki twitternek használja, és 2percenként kiír valamit -.-
Ja, és pl karácsonykor csak azt lehetett olvasni, hogy: Boldog Karácsonyt! stbstb
Most meg h B.Ú.É.K!
:|
13/L
a röhej, hogy nekem a 20onéves haverjaim is kitesznek mindenféle szánalmat. én meg röhögök rajtuk.
max olyan dolgokat írok, ami közérdekű, vagy közérdeklődésre tarthat számot.
de sztem az senkit nem érdekel, hogy lenn voltam a boltban és vettem magamnak egy tábla csokit...
de mivel egyesek közléskényszerben szenvednek, és ez ellen max annyit tehetünk, hogy töröljük őket, így nem tudom a megoldást...
Engem csak a közhelyes idézetek idegesítenek, meg mikor vannak ilyen Lájkot (tehát külön oldal, ahol vicces dolgok vannak és lehet lájkolni) és kiírni az üzenőfalukra -.-
Pont az előbb írt ki vmit az ismerősöm, és a másik elkezdte alá írni, hogy nem érti az olya embereket, akik nyavalyognak az ilyen kiírások miatt, csak annyit kell tenniók, h ellapozzák stb. De hát Istenem, percenknt kiírnak vmi sz.rt én meg lapozgassam meg szelektáljam??!!! Egyébként tudom, h sok közül rám is értette, hiszem mondtam már neki, h idegesít ez meg az, h mindent kiír stb. 18/L
Ha zavar nem kell facebookolni.
Lehet, hogy nem ez lenne a lényege, de a többség erre használja, kár ezen bosszantani magadat már az újév első napján.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!