Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Titeket nem idegesítenek az...

Titeket nem idegesítenek az állandó kiírások facebookon?

Figyelt kérdés

Lehet hogy nem a legjobb kategória,de mindegy:)

Szóval titeket nem idegesítenek az állandó,hülye kiírások facebookon,hogy ha ilyen,meg olyan vagy,tedd ki az üzifaladra,meg az a sok idiótaság,amiket a tinik szoktak kiírni!??:)

Kicsit viccesen hangzik,mert 17 éves vagyok,én is tini vagyok,de én soha nem írogatok ki ilyenek,szerintem elég gáz,aki ilyeneket ír ki,úgy érzem,hogy én már ebből kinőttem.

17/L

2011. jan. 1. 22:24
1 2 3
 21/24 anonim válasza:
Nem vagyok fenn faszbúkon és szarok rá.
2011. jan. 6. 22:12
 22/24 anonim ***** válasza:

jééé van aki nincs fennt faszbukon?:DD

szerintem is szánalom egyesek kiírása, nem tudom,hogy miből gondolják néhányan, h valaki kiváncsi rá h hánykor keltek, mit reggeliztek, mikor szartak, vagy h éppen milyen buliban unják halálra magukat...na most nekem kb az összes ismerősöm ilyen...szánalom....

2011. jan. 23. 01:31
 23/24 anonim válasza:

aki érdekel engem azzal úgyis beszélek meg találkozom akivel meg nem azt leszarom:D

töröltem is magam a faszbukról és mindem másról.

2011. jan. 31. 10:56
 24/24 anonim válasza:
énis töröltem magam fészről. pont ilyenek miatt amiket itt olvasgatok :) de jobb is így. ha valakivel tényleg bezsélgetniakarok akkor ott van az msn, vagy a telefon.
2011. febr. 2. 20:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!