Titeket nem idegesítenek az állandó kiírások
facebookon?
Figyelt kérdés
Lehet hogy nem a legjobb kategória,de mindegy:)
Szóval titeket nem idegesítenek az állandó,hülye kiírások facebookon,hogy ha ilyen,meg olyan vagy,tedd ki az üzifaladra,meg az a sok idiótaság,amiket a tinik szoktak kiírni!??:)
Kicsit viccesen hangzik,mert 17 éves vagyok,én is tini vagyok,de én soha nem írogatok ki ilyenek,szerintem elég gáz,aki ilyeneket ír ki,úgy érzem,hogy én már ebből kinőttem.
Csak azok idegesítenek amik k*rvára értelmetlenek.
2011. jan. 1. 22:42
12/24 anonim válasza:
elég idegesítők főleg a lájkold ha szeretsz, jóéjt lájk
2011. jan. 1. 22:42
13/24 anonim válasza:
Nekem csak egy-két ismerősöm ír ki néha ilyeneket, a többiek csak értelmes dolgokat... lehet, hogy az ismerősökön kéne változtatnotok :)
2011. jan. 1. 22:47
14/24 anonim válasza:
Csaj kiírja, hogy épp pizzát eszik kólával. Fél perc múlva lájkolja 6 kiéhezett fasz. Gondolom azt hiszik ettől majd lefekszik vele... Szánalom.
2011. jan. 1. 22:50
15/24 anonim válasza:
De most nézem a legjobbat. Kiírja, hogy elkúrták a szilveszterét, erre 4 en lájkolják.. Mit kell ezen lájkolni????
2011. jan. 1. 22:55
16/24 anonim válasza:
Nem, mert csak olyan ismerőseim vannak facebookon akiknek kíváncsi vagyok a kiírásaira, nem szokásom visszajelölni minden jöttmentet akivel egyszer találkoztam...
2011. jan. 1. 22:57
17/24 anonim válasza:
22:57 én sem jelölök vissza mindenkinek, de mivan ha az osztálytársad jelöl be, aztán írogat mindent ki? Akkor máris megdölt az elved.
2011. jan. 1. 23:32
18/24 anonim válasza:
Nem dől meg semmi, az osztálytársaimat sem jelölöm vissza, csak a barátaimat, és azokat az ismerőseimet akiket kedvelek. Az ő kiírásaik meg sosem idegesítenek.
2011. jan. 2. 00:10
19/24 anonim válasza:
pff a te barátod sem lennék
2011. jan. 2. 00:29
20/24 anonim válasza:
Az ilyen "kedvenc Disney" idézetek, meg a nyálas filmes idézetek zavarnak. Amúgy vannak poénos dolgok, főleg, mert az ismerőseim zöme már elmúlt 20 éves. Például, amikor valaki fejből löki a régi rajzfilmes vagy vígjátékos idézeteket, olyanokat, mint "Egy joghurot kérek. Jéggel? szalonnával. Sok szalonnával". Ez poén, szerintem.
Az olyanok meg, hogy "már csak két oldal!", az én ismerőseim közt arra utalnak, hogy szakdogát ír, és annyi van neki hátra. ez megint olyan dolog, hogy totál átérezzük a másik gondjait, tehát nem zavaró. De a "tedd ki, és akkor a legjobb barátom vagy" típusú üzeneteket rühellem.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!