Miért ciki ha valaki nem városban lakik, hanem tanyán, vagy falun?
és miért ciki ha valakik szoktak otthon disznót vágni?
és a zsíros kenyér?
Jajj persze majd itt elmondják neked h a mezőgazdaságból élőket meg a falusiakat csak a városi újgazdagok nézik meg és nem kell vele foglalkozni de ez nem így van! Tapasztalatból tudom én is falun lakok és állatokat tartunk és nem csak a milliomoscsemeték szívatnak hanem mindenki aki nem falusi vagy nem mezőgazdaságból él.
Hogy miért ciki azt nem tudom. De nem kell vele foglalkozni a normálisabb emberek úgyse ez alapján ítélnek meg, max. csak húzza vele az agyad :P
17/F
Ki mondta, hogy ciki? Mert én ilyet még nem hallottam.
Sokkal többen bántják a pestieket, kábé ugyanennyi alap nélkül.
Nem ciki. Nekem egy bajom van a falusi életmóddal, bár én kisvárosi vagyok, oké hivatalosan nem kisváros már, de olyan 13 ezren élnek itt. Szóval a gondom ott, nem a mezőgazdasággal vagy a disznóvágással van, hanem azzal, hogy nem történik semmi. Egy nagyvárosban rengeteg szórakozási lehetőség van, bowling, imax mozi és még sorolhatnám. Bármit megkapsz a boltokban, több az ember, több az ismerkedési lehetőség, ha összeveszel egy társasággal, akkor kereshetsz másikat, nem kell attól tartanod hogy az egész falu kiközösít meg ilyesmi (volt már rá példa)
Egyszóval én valahogy úgy vagyok vele, hogy fiatalként élj nagyvárosban, majd nyugdíjas korodra valami nyugodtabb kisvárosba költözz és akinél ez fordítva van annak eléggé sokat kell majd küszködnie (nekem is).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!