Magyarok mi miért szapuljuk és csesztetjük egymást még külföldön is?
Figyelt kérdés
Pár éve dolgoztam kint ausztriában és nagyon megdöbbentett,hogy a magyarok még ott is rakják egymás alá a szart,ott tesznek be egymásnak ahol lehet!Ezt nem csak én tapasztaltam,hanem többen is!Én személy szerint szívesebben barátkoztam a lengyellel vagy románnal!Sokkal jobban elvoltam velük,nem martuk nem basztattuk egymást!Egy lengyel fickó még az esüvőjére is elhívott!A kérdesem az lenne,hogy mire jó ez,hogy összetartás helyett még ott is a baszakodás megy egymás között?2010. okt. 31. 16:09
11/13 anonim válasza:
40 év kommunizmus megtette a magáét
12/13 anonim válasza:
De mint ahogy hallottam, most visszasirjatok a kommunizmust. Akkor volt mindenkinek munkaja, lakhelye. Egy munkas ember is megelt. Azota sokkal szurkebbek az emberek arca meg kornyezetuk. Nem beszelve arrol, hogy akkor nem volt muzlim, stb kerdes.
13/13 anonim válasza:
Az a reteg szapulja a masikat,amelyik buta,muveletlen.
Erdelyi magyar vagyok,evek ota atjarnak anyaorszagi ismeroseim(ok barataiknak neveznek),nyaranta osszejarjak fel Erdelyt az en idegenvezetesemmel, hogy a hatam mogott megis leromanozzanak?Meg ha bizonyos helyi kajakat nem ismernek, rafogjak,hogy azert,mert biztos romanul mondom a nevet? Majd utolag hallo,hogy a rossz utjainkon zotyogtek egesz nyaron?
na a fene az ilyent.
Pedig magyar vagyok.De mas..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!