Közterületen, pl. parkban, Margitszigeten szabad karikás ostort pattogtatni? És külföldön?
Az ostorcsördítést? Az nem tudom, mi, de ezt próbáltad már?
http://www.youtube.com/watch?v=D_4aUR1V4M4
Szerintem kb. egyszer nem bírnád megpattintani...
Helo!
Volt, akit büntettek mar meg miatta. A karikasostor beleillik azon targyak köze, amikert a rendör felelössegre vonhat, büntethet...
Ezen kivül voltakepp barmikor rad hivhatjak a rendöröket csenhaboritassert.
Igazabol minde atöbbi emberen mulik, ha beled akarnak kötni, beled is fognak. A legjobb, amit tehetsz, ha olyan területen csinalod, ami tavol esik lakoövezettöl - nincsenek hazak -, es em termeszetvedelmi terület.
Nekem van egy bevett helyem Nemetorszagban. Eddig aki halltota, odajött erdeklödni, megcsodalta az ostotr... Aztan egyszer volt, hogy par tiz meterrel arrebb mentem, es onnan nehany tiz meterre van egy to. No, onnan kiabalt egy horgasz, elmondott mindennek - azta odamentem, hogy lasson is, visszaszoltam, hogy itt azt csinalok, amit akarok, a varoshazat (ez igaz is) is megkerdeztem, es hogy inkabb ö a diszno, aztan vissza se szolt ,bekussolt.
De ebböl is latszik, hogy az adott területen is barmikor lehet valami. Nem art megkerdezni az illetekeseket, hogy lehet-e, mert ha ezt megteszed, es lehet, akkor onnantol barki szolhat, voltakepp lenyegtelen, mert semmi rosszat nem csinalsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!