Mit tehetek közterületen a nyugalmamat zavaró fiatalokkal?
Én abszolút megértelek, de sajnos tényleg azt kell mondanom, hogy egy focipálya arra való, hogy a fiatalok (vagy bárki) ott focizzanak, játszanak. Hogy lehetne őket onnan kitiltani??
A leírásod alapján igazából semmi rosszat nem csinálnak, nem használják rendeltetésellenesen a közterületet, hanem pont arra, ami miatt azt a pályát odaépítették. (A trágárság más dolog, az bunkóság, de nem jogellenes...)
Szóval, én tényleg sajnálom, mert sejtem, hogy mennyire megkeserítheti ez az életedet, de nem tehetsz semmit. :(
Az egyetlen, amit tehetsz, ha elköltözöl. (NEM kötözködés)
Ugyanis egy focipálya arra való, hogy ott focizzanak. A foci nem olyan dolog, ami hang nélkül megy, az a természetes, hogy közben hangosak a fiatalok.
Amig este 10-ig befejezik, addig nem reklamálhatsz.
Azt nem tudom elképzelni, hogy annyira hangosak lennének, hogy az út túloldalán nyitott ablak mellett ne lehessen elviselni - de az egyéni érzékenység eléggé változó.
Mellesleg abban nem találok semmi kivetnivalót, hogy sportolnak.
Engem meg a repcsik zavarnak,meg a szomszéd fűrészelése vasárnap reggel, meg a buszos szomszéd,mikor hajnalban indul úgy a döglődő buszával stb.. Ez van.
Maximum indítványozhatod,hogy valami lakógyűlésen,hogy javasolják az megfelelő szerveknél hangszigetelő fal felépítését a pálya környezetében,de nem tudom ez mennyit segítene..
17/F
Dikk az tipikus öreg :D Figyelj ne mond hoyg nem voltál fiatal ! Nem csináltál baromságokat ! Szard le őket ..Füles be és hallgas korodbeli zenét :D Hagyd a p*csába had igyanak káromkodjanak.. Mellesleg télen énis ien helyeken nyomulok és gec/nagy élmény .... Ne álj be a középkori emberek világába menj le hozzájuk 1 üveg házi pálesszal kináld meg őket..sztem bebasznak és oda nem mennek többet ha ott maradsz velük bulizni ;) Ezt javaslom lógj velük és elmennek onnan és soha nem látod őket :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!