Közterületen, egy parkban lévő kérdés nélküli "építés". Mi a véleményetek az intézkedésről?
Figyelt kérdés
15éves vagyok. néhány barátommal bmx-ezünk, de kis faluban nincsen sok hely hogy gyakorolhassunk, a legközelebbi parkhoz pedig sokat kell utazni, így hát helyi területeket kerestünk. a faluban van 2 park. az egyikben egy szobor, mellette egy néhány m2 területű virágágyás. ebben a virágágyásban évek óta nem nő egy virág se, senki rá nem bagózik hogy mi van vele. elkezdtünk egy kis ívet kijárni az oldalán, a bicajoknak kis ugratóként felhasználni. egyik nap támadt az ötlet hogy ez nagyon kicsi, alakítsunk rajta. kivittünk egy lapátot, igényesen megmunkáltuk az oldalán az ívet, ami még mindig nem rontott semmit a kinézetén. jöttek arra járókelők, majd a hatóság is. el lettünk onnan küldve úgy, hogy még egyszer ne lássanak arra, mivel az ott a világháborúban elesett emberek sírhelye, és amit ott csinálunk, az már szinte bűn. 2 éve könyörgünk hogy építsenek ide akár 2 ugratót is, persze a rongálás, lopás, stb miatt nem lett belőle semmi. amikor mi elkezdtük, hiába nem zavartunk ott semmit, az sem volt jó. de szerintetek jogos, hogy megszóltak minket ebben az esetben? magam is elgondolkoztam azon, hogy etikátlan amit csinálunk, de nem vagyok babonás, eddig is, ez után is virágágyásként fogunk tekinteni arra a helyre, főleg hogy 2 éve csináljuk azt, ott, amit csinálunk.( hozzátenném, hogy egyikünknek sincsen udvara ahol hasonlót csinálhatnánk)2013. ápr. 15. 18:46
1/1 anonim válasza:
amit csináltok, azzal nincsen semmi baj DE ha az tényleg sírhelynek számít, akkor viszont igen is igazuk van a hatóságoknak...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!