Mennyire (nem) illik közterületen, tömegközlekedési eszközön, stb fésülködni?
Figyelt kérdés
Ha pl egy hosszabb gyalogtúra és azt követő buszozás alatt egy nőnek csapzott lesz a haja,nagy illetlenség,ha tegyük fel a buszon megfésülködik?Vagy a vonaton ezért nem megy ki a mosdóba,hanem az utastérben teszi ezt?2013. jún. 18. 00:17
3/7 Archi^^ válasza:
Még mindig jobb mint telóról üvöltetni a tuctuczenét.
4/7 anonim válasza:
Nem igazán illik, ahogy sminkelni sem.
Én is voltam így, hogy össze borzolódtam épp egy állás interjúra mentem. Én bementem egy kapu alá és ott gyorsan megfésülködtem.
5/7 anonim válasza:
Illetlenségnek számít, de mivel ezt ebben a mai, proli világban jóformán senki sem tudja, ezért nem fog senki megbotránkozni, ha megteszed. Mostanában már arra sem szólnak rá, aki nyilvánosan vizel, vagy a nemiszervét vakarássza, fésülködj csak, mások véleménye nem lesz rólad negatív. Ha önmagad miatt kérdezted, saját igényessséged miatt szeretnéd betartani még a tömeg által nem ismert illemszabályokat is, akkor viszont ne tedd.
6/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat!Igen,magam mitt kérdem,én is valamiért illetlenségnek éreztem.Hosszú hajam van ami sajnos szerkezeténél fogva igen hamar összeáll(főleg ha egy kis szél,menetszél éri,vagy csak szimplán utazok valahová,akár gyalogosan vagyok)ezért néha muszáj vagyok menet közben"is gyorsan átszaladni rajta,hogy ne nézzen ki ápolatlannak.Ilyenkor igyekszem egy félreeső helyre bújni és a kefét szinte eltüntetni a kezemben s csak gyorsan egy-két mozdulattal végigmenni rajta,hogy azért mégis kinézzen valahogy.Nyilvános wc-t ezért nem szeretnék használni,ott bármilyen kilincset megfogni pl,ugyanakkor emiatt sokszor bajban vagyok az utcán.
2013. jún. 18. 07:25
7/7 anonim válasza:
Sztem nem illik. Nem hiszem, hogy egy buszút során annyira zavaró lenne egy összekócolódott haj, hogy most rögtön meg kell fésülködni. Vagy előtte vagy utána biztos be tud menni egy mosdóba vagy egy eldugott helyre (kapualj, udvar, bokor mögé, akármi), ahol nem nyilvánosan rendbe tudja magát szedni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!