Külföldön is jellemző ez a közösségekben (pl. iskolai osztály) vagy ez csak Magyarországon van?
Külföldi filmekben, dokumentumfilmekben is láttam ilyet, szóval nem magyar sajátosság.
Nekem egyébként nagyon fura, mert én ahány suliba jártam, sose volt ilyen. Néha talán beszóltunk egymásnak viccesen, de sose bántottuk egymást, nem közösítettünk kis senkit. Ha valaki kicsit furább, gyengébb volt és más osztályból valaki próbált belekötni, akkor mindig megvédtük.
Max. más osztályokkal és a tanárokkal volt konfliktus. Egymást mindig megvédtük. És nem csak azt, akivel jóban voltunk, aki a legjobb barátunk volt.
Angliában sajnos ez sokkal durvábban megy. Sokszor kellett már rendőrt is hívni, sőt egyes diákok annyira önteltek, hogy a nekik nem tetsző tanárt is kizsigerelik.
Kint dolgozom egy iskolában, látom, hallom mi megy. Az itteni tanárok, kollégák elmondása szerint szinte mindenhol ez van
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!