Szerintetek kínában tényleg létezik csecsemő/magzatleves?
arra gondoltam, hogy ha ilyen tényleg létezne, akkor nem engedték volna, hogy ilyen képek készüljenek, mert azért ez erősen illegális
Nehogy elhiggyétek már... ma már photoshoppal mindent meglehet oldani.
Amúgy gondoljatok már bele, igaz, hogy Kínában még vannak akik 200 évvel ezelőtti körülmények között kecskepásztorkodnak, és elég alulműveltek, de ilyet ők sem csinálnak, és mások sem. ahogy valaki írt,a a bonsai macska is egy hatalmas átverés volt.
nem rosszabbak a kínaiak semelyik más népnél sem, és attól, hogy van egy-két eltérő étkezési szokásuk, még nem kéne óriási baromságokat terjeszteni róluk.
Az eltérő étkezi szokások alatt pedig nem a kutyát-macskát értem, mert azt főleg az iszonyatosan szegény koreaiak és vietnámiak fogyasztottak évtizedekkel ezelőtt, Kínában csak azért kapható (és egyébként is kevés helyen), mert hírbe hozták, felkapták, így kuriózumnak számít a sok hülye külföldinek...
ez viszont sajnos tényleg igaz :/ :
[link] (Aki nem értené, a lényeg, h 20 percre betette a kislányát a mikróba, utána pedig egy hűtőbe, a kislány erős égési sérülésekkel, de túlélte)
...a sok hülye meg még be is veszi.
Ha ez valóban létezne, gondoljátok, hogy hagynák, hogy lefotózzák? A kínaiak is ugyanolyan emberek, mint mi vagyunk. Ők sem kannibálok, ők is megbotránkoznának ezen, nemhogy mutogatnák... Az egészet valami hülye rasszista találta ki, hogy gyűlöletet szítson. Komolyan nem értem, hogy lehet valaki annyira idióta, hogy ezt bevegye, ráadásul még sírjon is rajta... szánalom...
tegnap 16:05
Én voltam. Látom szépen lepontoztatok!
Gondolom egyet értetek a kínaiakkal:
egyétek meg a majomnak az agyát, élve a tintahalat,
az elhalt magzatot egy levesben.
Jó étvágyat!
Érthető mindenki felháborodása. Ugyanakkor véleményem szerint létezik. Ezek szerint nem mindenki jártas részletesen a történelemben.
A második világháború előtt volt egy japán megszállás Kínában, bizonyos Nankingi mészárlás / Nanjing/, mely során a japánok Kína akkori fővárosát akarták elfoglalni. Japán katonák feletteseik utasítására tudatuknál lévő terhes kínai nők hasából vágták ki a magzatot. Különféle módokon konzerválták a magzatokat. Volt aki dunsztos üvegbe zárva, volt, aki "mumifikálta" a csecsemőt, és volt aki !!!levesnek főzette meg!!!.
Akkori hiedelem, vagy szokás szerint a jó módúak azért ették meg, mert elhozta a fiatalságot, felfrissítette a szervezetet, meggyógyította a betegségeket.
Van erről két könyv. Akit érdelek, privátban megírom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!