Szerintetek kínában tényleg létezik csecsemő/magzatleves?
Figyelt kérdés
arra gondoltam, hogy ha ilyen tényleg létezne, akkor nem engedték volna, hogy ilyen képek készüljenek, mert azért ez erősen illegális
2010. szept. 27. 13:07
1/22 anonim válasza:
azt a k*rva. ez még viccnek is rossz. :S
3/22 anonim válasza:
Az a baj, hogy ez tényleg igaz. Az aberrált idiótái mindent megesznek, közben isteni erőt tulajdonítanak neki. UNDORÍTÓ! A múltkor a Spektrumon láttam egy filmet, amiben dunsztos üvegben sorakoztak a kis medvebocsok valami löttyben és leisszák a nem normális agyalágyultjai róla... Azt mondják, a medve ereje átmegy a szeszbe és ha ők azt megisszák, erősek lesznek tőle. Aham, csak szegény pár hetes kismedve ott fulladt meg elevenen az üvegben, fejtetőig pálinkában...
4/22 anonim válasza:
Nekem van egy 10 hónapos kisfiam... Elsírtam magam a képeken...
5/22 anonim válasza:
Beteg állatok! Undorító, mocskos banda meg azok is akik ez ellen nem tesznek valamiképp. Komolyan beteg a világ. Nem is tudom hova hányjak.
6/22 anonim válasza:
Szentséges szűz mária.Gyorsan legörgettem a képeket.elolvasni már nem is mertem.
7/22 anonim válasza:
Valaki most tette ki ugyanezt a cikket a gyermekvállalás/babák kategóriába is. Ott már bőgtem egy sort. Aberrált állatok az ilyenek, de az is a máglyára való, aki eladja levesbe valónak a halott csecsemőjét! Undorító.
9/22 anonim válasza:
"megfiatalitja" a megfaradt szervezetet, felfrissiti!
Gondolja a kinai..s valoban meg eszik.
10/22 anonim válasza:
kb akkora hülyeség mint anno a bonsai macskák. ha ez létezne az összes ENSZ meg tököm tudja milyen aktivista ott tolongana....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!