Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Népszokások » Létezik ilyen? Durva:| (kép lent)

Létezik ilyen? Durva:| (kép lent)

Figyelt kérdés
[link]
2011. ápr. 9. 17:41
 1/10 anonim válasza:
100%

Jézusom!!! :-@

Szerintem egyébként sajnos létezhet,amilyen kis "vallásos" nemzedék. Undorító !

[link]

Szerintem olvasd el a videó alatti szöveget ,mást úgysem fogsz belőle érteni...

2011. ápr. 9. 17:56
 2/10 A kérdező kommentje:
Hát ezek után bármit eltudok képzelni sajnos!
2011. ápr. 9. 18:01
 3/10 anonim ***** válasza:

Addig örüljenek amég csak kis robesszal megy keresztül rajta és nem egy goldwinggal :D

viccet félre téve valami durvábbra számítottam de ez nem nagy valami már nem azért...

2011. ápr. 9. 19:17
 4/10 anonim ***** válasza:
photoshop gyanús...
2011. ápr. 9. 19:56
 5/10 anonim ***** válasza:
És ez most miért jó neki, hogy átmegy egy csomó gyerek kezén? Ezt most csak én nem értem?
2011. ápr. 9. 22:51
 6/10 A kérdező kommentje:

"Addig örüljenek amég csak kis robesszal megy keresztül rajta és nem egy goldwinggal :D

viccet félre téve valami durvábbra számítottam de ez nem nagy valami már nem azért..."

Hát ha neked ez nem durva akkor nem tudom.Amúgy én sem értem mire jó ez.Photoshop?! Pont ezért kérdeztem,hogy létezik-e egyáltalán ilyen?!

2011. ápr. 10. 09:44
 7/10 anonim válasza:
nem ez nem photoshop, am szerintem sem olyan dúrva, egyik ismerősöm lábán kocsival mentek át... nem lett semmi, viszonylag gyorsan ment a kocsi
2011. ápr. 21. 15:01
 8/10 anonim válasza:

1. nem photoshop

2. nem robesz

3. nem robesz de akkor se olyan durva..

4. ez de hülyeség+ allah aztakarja hogy motorral rohangáljanak a gyerekeken?! xD

2011. ápr. 25. 00:19
 9/10 anonim válasza:
5. a csávónak milyen ördögi mosoly van az arcán.. Punisher..
2011. ápr. 25. 00:23
 10/10 anonim ***** válasza:

ez pite:D

az én lábamon ment már át majdnem másfél tonnás autó és egyáltalán nem volt vészes.

2011. ápr. 26. 21:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!