Miért főzik meg a kínaiak élve a kutyákat?
Láttam pár ilyen youtube videót amiben kínai séfek élve megfőzik a kutyákat, olyat is, hogy gázperzselővel élve megsütik.
Én ezt nem értem. Egyik kommentelő szerint azért csinálják, mert emiatt hormonok szabadulnak fel mikor az állat szenved és "jobb" ízű a húsa.
Undorító, hogy ilyen emberek vannak életben.
Valóban ez a módszer kevesebb szenvedést okoz.
Összekötözik az állatot és elvágják a torkát, majd hagyják szép lassan megdögölni. Ezért ez is állatkínzás, csak nem a brutálisabb fajtából.
Jó hát a zsidók se veszik semmibe az állatokat, dehát nem hibáztatom őket ezért, ilyenek oszt kész.
13
Van egy videó a youtubon egy kóser vágóhídról.Azon megvágják az állat nyakát.Majd elengedik.Eszméleténél van.Percekig kínlódik.Többször összecsuklik-felkel.Fetreng a saját vérében.Azért ez sem sokkal jobb az élve megfőzésnél..
Na végre valaki beismeri rajtam kívül is :) .
Amíg az állatból nem jön ki vér addig nem döglik meg.
3 percig dögledezik a vérében, mondjuk az élve megfőzéshez képest, ez szerintem elenyésző szenvedést okoz. De attól még nagyon embertelen megoldás.
Azért van ez így szerintem, hogy több vért kifolyassanak belőle, mert akár le is vághatnák a fejét egy tized másodpercbe tartana(0 szenvedés), de akkor nem jönne ki a vér.
Jó azért annyira nem kínozzák az állatokat a zsidók mint a kínaiak.
A kínai megoldás szuper mega brutális állatkínzó.
Szerencsétlen polipot a kínaiak élve eszik, annyi tisztelet sincs, hogy megdögöljééé mielőtt megzabálunk.
Azt mondják sok mindent titkolnak előlünk(zsidók), remélem az állatok levágásánál nincsenek ilyen sötét titkok.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!