Miért főzik meg a kínaiak élve a kutyákat?
Láttam pár ilyen youtube videót amiben kínai séfek élve megfőzik a kutyákat, olyat is, hogy gázperzselővel élve megsütik.
Én ezt nem értem. Egyik kommentelő szerint azért csinálják, mert emiatt hormonok szabadulnak fel mikor az állat szenved és "jobb" ízű a húsa.
Undorító, hogy ilyen emberek vannak életben.
Mert undorítóak! :(
Hogy lehet azt jóízűen megenni... :((((
2- Persze, hogy nekünk udnorító, mert mi szeretjük a kutyát/macskát - háziállatként tartjuk.
De mi is eszünk disznót, marhát, halat - az nem undorító? Az is állat? A disznó a koszban fetreng. A halnak meg milyen szaga van? Mégis milyen finom. Nekünk ez a normális mert ilyen a kultúránk. Nekik meg az h minden másféle sz*rt összeesznek, mert ott az a normális.
De azért az európaiak a disznót nem élve főzik meg.
Ha mondjuk magyarországon csinálnának ilyet pl marhát disznót élve megfőzni, látnád valamelyik szomszédot, biztos nem lenne neki hosszú élete.
hát ez igaz, de azért egy disznőölés mindenképp elég nagy kínzással jár, plusz még aféle rituálé is egy disznótor, ott isznak, mókáznaz az emberek. Ez sem valami etikus. Nem akarok álszentnek tűnni, mert én is megveszem a csirkemellet a boltban, de ha nekem kellene leölni akkor lehet nem is ennék sose húst.
Gondolom náluk meg ettől finomabb a hús, vagy ez is olyam megszokás szerű mint nálunk a disznótor
Láttam egy videót a youtubon, egy embert aki beszámolt róla, hogy kínai youtube főzőcsatornát nézett, minden kínai volt a felirat is.
Először minden normálisnak tűnt, mert nagy nézettségű csatorna volt. Meg hát csak kínaiak nézték.
Egészen addig míg nem látott egy megkötözött kivájott szemű nőt akinek a séf levágta a fejét egy baltával és elkészítette kajának.
Feljelentette a csatornát, azt mondja eltávolították a csatornát, de nemsokára később, talált egy kínai írásjelet az ajtóján. Ez nagyon durva. De hát mivel nem tud kínaiul, elment egy kínai kifőzdébe.
Megkérdezte a kifőzdében, hogy mit jelent. Azt mondta, hogy a kínai fickó aggódóan nézett rá és csak annyit mondott, hogy hús.
6
Ha meghal valaki annak is tartanak halotti tort.Az,hogy a disznótor sokaknak csak egy piálási alkalom nem jelenti azt,hogy ez mindig is csupán ennyi volt..
A kóser vágásnál az állat sokat szenved... az is állatkínzás.
De nem annyira szadista megoldás, mint az élve megfőzés az tény.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!