Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Művészetek » Milyen az irományom? Megéri...

Milyen az irományom? Megéri írással foglalkoznom vagy semmi érzékem hozzá?

Figyelt kérdés
Tervezek egy könyvet, bepötyögtem az első fejezetet, és aki segítene, annak elküldöm privátban.
2017. júl. 6. 13:14
 1/8 A kérdező kommentje:
A helyesírásomon biztosan javítani kell, de azonnal és radikálisan. Azt nézzétek el.
2017. júl. 6. 13:16
 2/8 Közveszélyes Kontár ***** válasza:

ha sci-fi vagy fantasy vagy ezek kevereke, vagy ezekhez hasonlo stilusu de "hetkoznapi" vagy ha vallasi temaju

akkor elkuldheted privatban, remelem nem tul hosszu

2017. júl. 6. 15:01
 3/8 A kérdező kommentje:
Egyik sem. PSzichológia inkább.
2017. júl. 6. 15:53
 4/8 Közveszélyes Kontár ***** válasza:

ha gondolod elkuldheted de ezt te dontsd el

nem art ha nem tul hosszu mint szoltam errol is

2017. júl. 6. 18:36
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Ha gondolod, elküldheted. Hobbi szinten tizenkét éve foglalkozok írással, talán tudnék néhány hasznos dolgot mondani.
2017. júl. 7. 01:11
 6/8 anonim ***** válasza:

Hogyhogy megéri-e? Ha örömödet leled benne, máris megéri, írjál csak. Ha kíváncsi vagy rá, hogy másoknak hogy tetszik, írjál blogot, a kommentekből látni fogod. Ha nem szívesen mutatod meg másoknak, akkor is írj, ha van kedved, legalább magadnak. Sokmindenre jó akkor is, ha másoknak nem tetszik, vagy nem olvassák.

Ha az a kérdés, hogy megéri-e kiadatni, az a válasz, hogy az első könyvet nem. Ráfizetés. Esetleg majd a következők (ha lesznek) már termelnek valamennyi nyereséget is. Esetleg.

2017. júl. 8. 15:56
 7/8 anonim válasza:
100%
Én megnézném :)
2017. júl. 8. 21:03
 8/8 anonim ***** válasza:
Úúú, pszichológiai! Küld el, légyszíves! :)
2017. júl. 15. 19:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!