Mit gondoltok a képeimről?
Sziasztok! :)
Nemrég indítottam be a Facebook oldalamat.
Melynek lényege, hogy a fényképeimet publikálom.
Mivel telefonnal készültek a képek, így nem kell csodát várni.
Kíváncsi vagyok a véleményetekre.
Facebook oldalam: [link]
A fényképek Kisvárdán, Nyírtasson illetve Gégényben készültek.
Logót, illetve borítóképet nézzétek el, gyorsan csináltam.
De nemsokára lesz jobb :)
Őszintén szerintem bárki tud ilyen képeket csinálni egy mobillal is.
Fejlődj még a témában.
Köszönöm. Utómunka valóban nem hátrány ha nem sikerül úgy a kép ahogy szerettem volna.
Tudom, h van hova fejlődni. Lehetnék alaposabb is a képek készítésekor
Sima hétköznapi semmilyen befotózás, amit bárki megcsinál pl egy utcára lépéskor.
Kompozició, színek, fények... stb elég sok minden hiányzik belőlül. Arról nem is beszélve, hogy pár képnél a horizont elég gagyin el van dőlve pár fokot, mintha "jajj ezt most gyors lencsevégre kapom csak legyen meg"
Élettelenek, a kép minőség se szép.
Ami a nemrég készítettem virágot illeti, ha kettő van egymás mögött, az jó téma (a minta ismétlődése megfogja az ember szemét), de akkor nem vághatod le a másodiknak a csücskét.
A drótkerítés sajnos agyonvágja az egészet.
Szóval sokkal összefogottabban kell nekiállni. Nem véletlenül emlegettem a tanulást...
Köszönöm a válaszokat.
Tudom, hogy nem vagyok alapos, ez mindig is gond volt velem. Nem vagyok eléggé türelmes.
Ha ezt a fényképezést el akarom kezdeni akkor ezen kell változtatni. Egy képet nem 1p hanem több idő alatt kell készíteni.
Mindneképp befektetek egy Fujifilm S4500-ra használtan kb 20-25e ft
"Egyébként ha neked tetszenek a saját képeid, nem kell változnod csak azért, mert más leszólta őket. Van akinek ez tetszik, van akinek az. Elsősorban szerintem az a lényeg, hogy a kép készítője meg legyen elégedve a munkájával."
Fotós berkekben az ilyeneket illetik a "túrista színes diái" kifejezéssel, ha amúgy jók. De a bemutatott képek még ezt a mértéket sem ütik meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!