Mit gondoltok a rajzomról/fejlődésemről? KÉP
Sziasztok, kíváncsi vagyok a véleményetekre. Mit gondoltok a rajzomról/fejlődésemről. Csak őszintén!
20 éves vagyok. Nagyjából 2 éve foglalkozom komolyabban a rajzolással.
1.
Rajzversenyre készült munkám. Tudom h tele van hibákkal, és lehetne itt ott javítani/finomítani rajta. A haját kicsit elkapkodtam. 15 óra volt.
2.
Önképzésem eredménye.:
2 -es képen van egy 2015-ös rajz meg 2017-es rajz.
Mindkettőt te rajzoltad?
Mert így nézve a kettőt hatalmas változás van. Ha te rajzoltad akkor gyönyörűen rajzolsz. Ne hagyd abba, gyakorolj, és még jobb leszel. Nagyon szép.
Nagyon nehéz ezeket összehasonlítani, teljesen más stílus.
Lerajzolnád újból a 2015-ös képet, a mai stílusodban?
Ez valami vicc, mármint a 2015-ös rajz? Az óvodások is külömb rajzokat készítenek. 2 év alatt nem lehet ilyen nagy fejlődés. Szerintem te direkt rajzoltál bénán 2015-ben, és már akkor tudtál volna hasonlót mint most. Ez az összehasonlító kép olyan mint egy 1 hetes jobb agyféltekés rajztanfolyam előtt, és után készült volna:D
De amúgy nagyon jól rajzolsz, ügyes vagy!:)
Itt nem a stílus a lényeg.:D Nekem akkor sem volt stílusom és most sincs! Hogy miért? Mert nem szeretnék, ragaszkodni, leragadni valaminél. Mindig törekedem a komfortzónámból való kilépéshez. Mindig is hajtottak az új dolgok/teknikák.
Most ami, igazán megfogott engem az a vízfesték stílus. No meg a neo traditional.
Ezek igazak a médiumokra is. Mindig próbálkozom valami mással. Általában grafit, golyós toll amit használok. Most pl festeni szeretnék elkezdeni.:D
Ez pl golyós tollal készült.:
1.
2.
Ez pedig egy 15 perces firka. Golyós tollal/színes ceruzával.
3.
Szintén firka golyós tollal.:
Nagyon jó!
De ha valamibe bele kell kötni mindenképp, az a lány felső ajka. Az alsó ajak nagyon jó viszont.
Köszönöm szépen! :)
8.
Pontosan mint, egy rossz nyomtató.:P
Egyébként, általában fényképről rajzolok. Nem olyan egyszerű az hiába csak másolok.
Nem állok még azon a szinten, és nincs még elég tapasztalatom sem hogy fejből rajzoljak. Viszont, vannak egyszerűbb referencia nélküli munkáim.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!