Mit gondoltok a rajzomról/fejlődésemről? KÉP
Sziasztok, kíváncsi vagyok a véleményetekre. Mit gondoltok a rajzomról/fejlődésemről. Csak őszintén!
20 éves vagyok. Nagyjából 2 éve foglalkozom komolyabban a rajzolással.
1.
Rajzversenyre készült munkám. Tudom h tele van hibákkal, és lehetne itt ott javítani/finomítani rajta. A haját kicsit elkapkodtam. 15 óra volt.
2.
Önképzésem eredménye.:
A képhost-tal az a baj, hogy egy idő utánnem lehet megnézni a rajzokat. Szóval nem tudom, milyenek a kérdéses rajzok, de mindenkinek, aki hozzászólt, a legtöbb gyerek (aki komolyan gondolja) másolással kezdi. Alapvetően a másolás nem baj, mert nagyon sokat lehet vele tanulni, de meg kell tanulni "élő" modell után is rajzolni, hogy az önjelölt művész tisztában legyen a térrel. Ki kell próbálni többféle eszközt, nem csak a grafitot, jó például a golyóstoll, amit se maszatolni, se radírozni nem lehet, így a rajzos kényszerül, hogy vonalkázással tónusozzon és kevésbé hibázzon.
A kérdezőnek, mivel nem láttam a képeket, így látatlanban nem is tudok mondani semmit, azt ajánlom, gyakorolj tükör előtt portrézni, nehezebb, mint fotóról, mert ugye mozogsz, és nem állsz/ülsz vissza ugyanúgy, mint előtte. És érdemes tutoriálokat nézni, a Youtube tele van velük.
Linkeled újra a képeket? Kíváncsi vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!