Mit gondoltok a művészi aktivitásomról? Kevés v elegendő, sok? Érdemes ezen egyáltalán gondolkodni vagy csak csináljam? (személyes tapasztalatokra kíváncsi vagyok)
Festményekről van szó, olaj képem kisméretű idén már készült 10 DB (20X30 cm-esek)
10 DB (50X100-as készül)
Akvarellből 150, de személy szerint rettentő kevésnek érzem, a környezetem pedig soknak tartja, főképp, hogy rendkívül sokat fordítottam a kidolgozásukra.
Tavaly viszont jóval többet készítettem, 3-szor ennyit.
Úgy érzem itt az ideje egy utazásnak, kevés inspirációt találok.
Ettől függetlenül jól érzem magamat, csak félek, hogy a csökkenő szám (minőségjavulás ellenére) egyre inkább alábbhagy és végül művészi válságba megy át.
Idősebbek akik átestek hasonlóan hogy jutottak túl az ilyesmin, természetes ez?
22F
Válaszokat köszönöm,
Igazad lehet, köszönöm a válaszodat.
Igazság szerint, ha jobban belegondolok amiatt is háttérbe kerülhetett, hogy olvasással, filmekkel és nyelvtanulással is több időt töltöttem.
Hát igen az ilyenek valóban el tudják venni az időt, de akár ezekből is gyüjthetsz inspirációkat, tehát nem feltétlen rossz ez most ez se. A későbbiekben pedig elképzelhető, hogy ezek a momentumok amitől akár jobbak is lehetnek majd a munkáid. Szükség van a külső behatásokra néha. :)
Egyébként meg emelem kalapom, hogy ilyen sok munkád van azért ezek is nagyon idő igényesek, nem mindenki ilyen, de gondolom te szereted is ezt csinálni.
Köszönöm és igen szeretem is.
Jóformán ez az életem, meg hát igazából mindemellett nem csak az a célom, hogy festményeket készítsek az idők végéig.
Hiszen a filmekkel ez például úgy kötődik egybe, hogy a legnagyobb álmom a látványtervezés.
De ehhez még sok van hátra, megállás nélkül fejlődni kell és lépést tartani, elvégre a követelmények is évről évre nőnek.
A nézők is nagy elvárásokat támasztanak egy-egy új produkció esetén.
Egy haverom a MOME-ra jár, 1 év alatt 1 képpel készült el :D
Ennek ellenére jeleaen végzett az évvel és nem érzi válságban magát. Abba az 1 képbe beleadta szívét, lelkét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!