Szerintetek ez a rajz elfogadható? Lenne esélyem egy rajzszakos iskolában? Miben kéne fejlődnöm?
Most igyekszem megelőzni a "Húdeszuper, én csak pálcikaembert tudok" típusú kommenteket és értelmes kritikát írni neked.
Képről másolni tudsz, azt látjuk. Ez oké. Csakhogy a művészet sajnos nem egyenlő a másolással. Amíg fel nem töltesz ide egy
a) élő modellről, tárgyakról készített rajzot (tehát ahol a 3D-t jeleníted meg 2D-ben)
b) egy fantáziarajzot, amihez nem használsz modellt, vagy csak "kapaszkodóként" használod és úgy alkotsz valami újat,
addig nem tudok neked érdemben hozzászólni.
A művészet lényege, hogy valami olyat alkotsz, ami eddig nem létezett. Tudhatsz bármilyen profi szinten másolni, attól még nem leszel művész. Viszont azt látom, hogy a technikai tudásod megvan hozzá, és szerintem a motivációd is. Ha lehet, rajzolj valamit fejből. Úgy rajzold, mintha életed nagy műve lenne, amit akár ki is állítanál. Aztán töltsd fel ide, mert most már érdekelsz :) Sok sikert!
komolyan kérdezed hogy lenne-e esélyed???????????????
EZ EGY PROFI RAJZ. HA EZT MEGMUATOD AKKOR A TANÁROK BELEHALNAK GYÖNYÖRKÖDÉSÜKBE!!!!!!!!!
2-es vagyok.
5-ös, igen, így is mondhatjuk. De elsősorban az alkotás a lényeg, nem a másolás, azt hiszem, ebben egyetértünk.
6-os: ne jelents már ki ilyeneket, ha nem értesz hozzá. Nem fognak belehalni a gyönyörűségbe, legfeljebb azt mondják, na ez egész jól rajzol, nézzük meg a többi rajzát, hátha kreatív is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!