Mit gondoltok a képeimről?
Sziasztok! :)
Nemrég indítottam be a Facebook oldalamat.
Melynek lényege, hogy a fényképeimet publikálom.
Mivel telefonnal készültek a képek, így nem kell csodát várni.
Kíváncsi vagyok a véleményetekre.
Facebook oldalam: [link]
A fényképek Kisvárdán, Nyírtasson illetve Gégényben készültek.
Logót, illetve borítóképet nézzétek el, gyorsan csináltam.
De nemsokára lesz jobb :)
Ne haragudj meg, de ha úgy szeretnél fényképezni, hogy a fényképeidet publikálod is, akkor a fényképezés alapismereteivel össze kellene ismerkedni.
Rögtön az elején szokták ezek közt említeni, hogy ha nem kimondottan a villanyvezeték a téma - akkor az NE legyen rajta a képeken! Nálad a képek felén szerepel sajnos, és zavaró nagyon.
Rögtön az első képnél nem is értettem, hogy mi a téma. A táj és a fák nagy része tónustalan fekete, az ég egy részlete meg beégve tónustalan fehér. A főtémát illik helyesen exponálni!
Ha a felhők a téma, akkor a táj, vagy a fák lombja csak elenyésző része legyen jelzésértékkel a képnek! És a felhők legyenek helyesen exponálva.
A virágkarnevál fotózásánál gyakran még a fényképezőgép/telefon egyenesen tartása sem sikerült, dől az egész kép. Az emberek hátat fordítva.
Szóval ez nekem nem fotóművészet, ez csak kattingatás, amit bárki tud.
Nem csak tanulnod kell, de felejtened is van mit!
Persze ezért akarok gépet venni.
A virág ami a legújabb képem.
Én talán ezt tudnám értékelni
Virágkarnevál az olyan h menet közben készültek, így nemhiába nem való ide :)
Igen.Itt már látszik ,hogy ez géppel készülhettek.
A háttér homályos, csak a fontos dolog, a virág látszik csak.
Nem úgy, mint nálam, hogy a cserép, beton is látszódik
mindenképp folytasd a képek készítését
Michael Freeman: Fotósszemmel c. könyvéből sokat lehet tanulni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!