Vennél-e szeretetet, irigységet, barátságot, dühöt, megbocsátást, stb. , ha ezek kaphatóak lennének kicsomagolt, megvásárolható formában?
Figyelt kérdés
Kérlek, indokold is meg válaszodat!
Köszönöm!
2010. máj. 8. 22:18
21/24 A kérdező kommentje:
Milyen fajta szeretetet? Hogy téged szeressenek, vagy te tudj szeretni?
2010. máj. 10. 19:56
22/24 anonim válasza:
Hát én olyan szeretetre tartanék igényt, amivel én tudok szeretni úgy hogy attól engem is szeressenek.... Ez így megoldható?:D
23/24 anonim válasza:
Nem vennék mert az nem igazi nem szívből jön csak egy programozott szimulált valóság lenne ami hazugságra épül!Arról nem is beszélve ha ezek kaphatóak lennének akkor valakinek óriási hatalma lenne a világ és az emberek felett!
24/24 A kérdező kommentje:
Utolsó válaszoló: nagyon igazad van, tényleg uralkodni lehetne ezzel a világ fölött... Erre nem gondoltam, nagyon jó meglátás. Egyébként ez olyasmi lenne, mint egy doboz rágó: intenzív íz kb. egy órán keresztül, aztán egyre gyengébb impulzus, és ha elfogy a doboz, újat kellene venned.
Hogy ez csak szimuláció? Igen az. Mint a porlevesek: az ízük és főleg az állaguk meg sem közelíti azt, amit mondjuk édesanyád főz vasárnaponként, mégis megelégszel vele, és megeszed. Több oka is lehet ennek: nem tudod, hogyan készül, vagy nincs időd rá.
Tehát, érzést is azért vennél, mert vagy nem tudsz generálni, vagy nem akarsz túl sok időt rászánni. Tulajdonképpen ez a kereskedés alapja.
2010. máj. 19. 17:23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!