Vennél-e szeretetet, irigységet, barátságot, dühöt, megbocsátást, stb. , ha ezek kaphatóak lennének kicsomagolt, megvásárolható formában?
Figyelt kérdés
Kérlek, indokold is meg válaszodat!
Köszönöm!
2010. máj. 8. 22:18
11/24 A kérdező kommentje:
Szerintem dobd piacra, lesz rá igény! Instant érzelmek. Biztos nem sok embernek lenne erkölcsi aggálya amiatt, hogy nem az Ő személye váltotta ki az érzelmeket...
Pontosan ilyesmire gondolok.
Tudjátok, manapság már mindent pénzre lehet váltani. Miért ne lehetne ezeket is?
2010. máj. 8. 22:57
12/24 anonim válasza:
Megbocsátást, de nem azért, hogy nekem bocsásson meg bárki is, hanem, hogy én tudjak másoknak.
13/24 anonim válasza:
kicsomagolt dühöt semmiképp nem vennék, még barátsággal szennyeződne
14/24 anonim válasza:
Utolsónak: Na, ez nagyon érdekes gondolat... Tetszik! Most elgondolkodtattál... Én is "őrizgetek" néhány régi sérelmet, jó lenne átlépni rajtuk.
15/24 A kérdező kommentje:
Engem is elgondolkoztatott...
El se hinnétek, mennyit segítetek nekem ezzel!
2010. máj. 8. 23:22
16/24 anonim válasza:
Többfunkciós-düh már most is kapható csak a nem így hívják, hanem pl. Danone aktívia. Felháborító h milyen drága az a kis szar. A másik funkciója hogy meglehet inni:d
17/24 anonim válasza:
A megbocsátás árulása mondjuk nem valami új dolog, a katolikus egyház már néhány évszázada nagy üzemben nyomta, de azért nem rossz termék.
19/24 A kérdező kommentje:
Búcsúcédulák? hát igen...
2010. máj. 9. 21:09
20/24 anonim válasza:
Szeretet vennék!!! Ha kell hitelre is! :D Vennék sokat belőle! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!