Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Művészetek » Ki tud nagyon szépen rajzolni?

Ki tud nagyon szépen rajzolni?

Figyelt kérdés
Olyas valakit keresek akinek,ha küldök egy képet magamról és a barátomról akkor ilyen anime stílusban letudna minket rajzolni és azt át is tudná küldeni nekem interneten keresztül jó minőségben vagy akár gépen megrajzolva készítené.Én sajnos nem vagyok ennyire ügyes hogy letudnám magunkat rajzolni ezért kérem a segítségeteket.Aki úgy érzi neki menni az legyen szíves írjon nekem üzenetben! köszönöm :)

2016. nov. 6. 23:49
 1/3 anonim ***** válasza:
85%

Nem mondom, hogy én tudok, de nem tudsz linkelni valamit, hogy mire gondolsz? Mert az, hogy "anime stílus", az sok mindent jelenhet. S nem tudom, totálisan animésre gondolsz, vagy ceruzarajz is OK vagy animés, de azért szépen kidolgozott, árnyalt. Az animéket ugyebár animálni kell, azok egyszerűbbek e szempontból, viszont nagyon, nagyon különböző stílusúak tudnak lenni.

A lelkes rajzolók minősége pedig megint más lapra tartozik. Én a nagyon önkritikus és lusta fajta vagyok, de sokan borzalmas dolgokat tartanak jónak. S persze vannak nálam pár nagyságrenddel ügyesebbek és gyorsabbak.

S mekkora rész kell a testből? Talán ez sem mellékes kérdés.

Nyugodtan hagyj figyelmen kívül, ha túl szőröző vagyok számodra, én ilyen s azért ezek igenis számítanak.

2016. nov. 7. 00:00
 2/3 A kérdező kommentje:

ilyesmire gondoltam [link]

és mellalatt fejeződik be a kép nem kell teljes alakos

2016. nov. 7. 12:41
 3/3 Harukaze válasza:
Én nagyon nem tudok mert mostanába hanyagoltam elfelejtettem animés cuccot rajzolni :D
2016. nov. 8. 15:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!