Hogyan tanuljak meg szépen rajzolni?
Nem ilyen művészi képekre és portrékra gondolok, hogy majd én olyanokat szeretnék rajzolni hanem valami ilyesmi: [link] vagy [link] esetleg ez [link]
Tudom hogy nagyon egyszerűnek tűnnek de én még egy rózsát sem tudok lerajzolni....
Na én úgy vagyok hogy egy egyszerű alma se sikerül mindig.Én majd valamikor jobb agyféltekés rajzolásra szeretnék menni.:
Mert a rózsa nem is könnyű. Egek, még egyenes az egyenes vonal is nagy erőfeszítés! :D
Amúgy másolj, gyakorloj, másolj, gyakorolj.
Azon kívül, amit az előző hozzászóló írt, nem nagyon tudsz mit csinálni...
A rajzolás egy olyan dolog, amit tanulni nem lehet, csak ha van már egy bizonyos szintű tehetsége az illetőnek, akkor fejlesztheti.
Amit az 1. írt: én vagyok az egyetlen, akinek jobban tetszett, amit a 2. néni először rajzolt, mint a tanfolyam után? :D
Egyébként szerintem művészi képeket, portrékat kellene megtanulnod először, mert abból lehet merítkezni, amikor már stilizálsz. Az árnyékolás nagyon fontos.
17/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!