Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Hogyan tanuljak meg szépen...

Hogyan tanuljak meg szépen rajzolni?

Figyelt kérdés
Miket rajzoljak először? Ahogyan tudok, az egy negyedikes gyerek szinjén van, szinte teljesen reménytelen. Se kép alapján, se fejből nem tudok. Mindig elmegy a rajztól a kedvem pár perc után. Mikkel kezdjem az egészet? Formákat rajzoljak először?
2012. aug. 21. 12:58
 1/3 anonim ***** válasza:
Menj el egy jobbagyféltekés rajztanfolyamra. Megtanulod a látásmódot, ami a rajzhoz kell. Onnan meg már csak a technikákat kell gyakorolni.
2012. aug. 21. 13:15
 2/3 anonim válasza:

Szia!

Ne menj semmilyen tanfolyamra, nagyon drágák!

Én se voltam egy nagy rajzos, kb. mint egy ovis, aztán rátaláltam Mark Crilley-re YouTube-on és pár nap alatt rengeteget fejlődtem! A pasi nagyon érthetően magyaráz és gyönyörűen rajzol. Ha lehetőséged van, vedd meg a könyveit, azt hiszem Shopline-on lehet. :)

A másik kedvencem Fun2Draw, ő kicsit komolytalanabb rajzokat készít, de még mindig sokat segít, főleg, hogy filcrajzokat készít.

2014. febr. 4. 22:20
 3/3 LillaCicaMica válasza:
Ha nincs meg a tehetséged hozzá, akkor nem is fogsz tudni soha úgy rajzolni, mint az akinek meg van. De, ha elmész a jobb agyféltekés tanfolyamra, akkor talán, de még akkor sem nagyon. Ezt csak úgy tudja az ember megállapítani, ha látja az egyik rajzod.
2016. febr. 9. 08:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!