Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Művészetek » Szeretsz olvasni? Most mit...

Szeretsz olvasni? Most mit olvasol?

Figyelt kérdés

2016. szept. 27. 17:34
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
100%

Nyáron volt itt egy idióta, aki minden fiatalnak azt monda, hogy ne olvasással töltse az idejét, hanem "élje ki magát", mert a könyvek csak öregeknek valók, akik mást nem tudnak csinálni, akkor kell. Fiatalon sportolni, meg bulizni kell.

Szerintem valami hasonló szellemóriás van megint.

2016. szept. 30. 18:11
 22/27 kikova ***** válasza:
53%

Nagyon szeretek olvasni. Most az Auchan Nagy választék kalandból Érvényes 2016.09.29-10.05.-öt, valamint a Jysk Scandinavian Sleeping & Living (Kedvezményeink a készlet erejéig érvényesek)-et olvasom.

[és aki a nem hasznost nyom...jelentem, az hüje]

2016. okt. 1. 18:46
 23/27 anonim válasza:
Nagyon szeretek olvasni, jelenleg Kálmán Vera Kálmán Imréről szóló könyvét olvasom. VOltam a múzeumban is Siófokon, egy élmény volt.
2016. okt. 1. 21:39
 24/27 anonim válasza:

Igen,szeretek olvasni.

Mostanában olyan motivaciós könyveket olvazsgatok.

Most eppen a Brian Tracy könyveit.

2016. okt. 2. 08:57
 25/27 anonim válasza:

Attól függ, mit 😝

Most éppen Stephen Kingtől olvasom az Álom doktort.

2016. okt. 2. 20:56
 26/27 anonim ***** válasza:
Erich Fromm-tól most kezdtem a Rombolás anatómiája című könyvet.
2016. okt. 15. 12:38
 27/27 anonim ***** válasza:
Most olvastam egy indiai népmesekönyvet. Az a címe, hogy Vétála Pancsavinsatiká. Könyvtárban, vagy antikváriumban biztos meg lehet szerezni. Egy keret befoglalt mesegyűjtemény, amiben 25 mese szerepel. Igen szépek, némelyik erotikus. Egy királynak el kell lopnia egy hullát a temetőből, amibe egy démon költözött. A démon elmond egy mesét a királynak, és amikor befejezi a mesét, akkor megkérdezi a királytól, hogy mi a tanulsága a mesének? ki volt a jó a mesében? kinek volt igaza? vagy mi a helyes megoldás a mesében?, és a király mindig helyesen válaszol, mert ha nem válaszolna helyesen, akkor szétrepedne a feje. Miután a király válaszolt, a démon a hullával együtt visszaugrik a fára és a király újra leveszi, hogy elvigye. 25x veszi le és a végén el is viszi.Én igen jól ismerem a népek meséit, de az indiai mesék a legszebbek. Van másik indiai népmese gyűjtemény is, a Lótuszvirág. Most árulják a nagy könyvesboltokban. Ajánlom szíves figyelmedbe.
2017. aug. 31. 07:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!