21/27 anonim válasza:
Nyáron volt itt egy idióta, aki minden fiatalnak azt monda, hogy ne olvasással töltse az idejét, hanem "élje ki magát", mert a könyvek csak öregeknek valók, akik mást nem tudnak csinálni, akkor kell. Fiatalon sportolni, meg bulizni kell.
Szerintem valami hasonló szellemóriás van megint.
22/27 kikova válasza:
Nagyon szeretek olvasni. Most az Auchan Nagy választék kalandból Érvényes 2016.09.29-10.05.-öt, valamint a Jysk Scandinavian Sleeping & Living (Kedvezményeink a készlet erejéig érvényesek)-et olvasom.
[és aki a nem hasznost nyom...jelentem, az hüje]
23/27 anonim válasza:
Nagyon szeretek olvasni, jelenleg Kálmán Vera Kálmán Imréről szóló könyvét olvasom. VOltam a múzeumban is Siófokon, egy élmény volt.
24/27 anonim válasza:
Igen,szeretek olvasni.
Mostanában olyan motivaciós könyveket olvazsgatok.
Most eppen a Brian Tracy könyveit.
25/27 anonim válasza:
Attól függ, mit 😝
Most éppen Stephen Kingtől olvasom az Álom doktort.
26/27 anonim válasza:
Erich Fromm-tól most kezdtem a Rombolás anatómiája című könyvet.
27/27 anonim válasza:
Most olvastam egy indiai népmesekönyvet. Az a címe, hogy Vétála Pancsavinsatiká. Könyvtárban, vagy antikváriumban biztos meg lehet szerezni. Egy keret befoglalt mesegyűjtemény, amiben 25 mese szerepel. Igen szépek, némelyik erotikus. Egy királynak el kell lopnia egy hullát a temetőből, amibe egy démon költözött. A démon elmond egy mesét a királynak, és amikor befejezi a mesét, akkor megkérdezi a királytól, hogy mi a tanulsága a mesének? ki volt a jó a mesében? kinek volt igaza? vagy mi a helyes megoldás a mesében?, és a király mindig helyesen válaszol, mert ha nem válaszolna helyesen, akkor szétrepedne a feje. Miután a király válaszolt, a démon a hullával együtt visszaugrik a fára és a király újra leveszi, hogy elvigye. 25x veszi le és a végén el is viszi.Én igen jól ismerem a népek meséit, de az indiai mesék a legszebbek. Van másik indiai népmese gyűjtemény is, a Lótuszvirág. Most árulják a nagy könyvesboltokban. Ajánlom szíves figyelmedbe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!