2/27 anonim válasza:
Imádok! Jelenleg épp párhuzamosan olvasom Leslie L. Lawrence könyveit, Salvatore sötételf trilógiáját, na meg az egyetemi tankönyveket :D Bár ez utóbbi kategóriából nem mindegyiket az olvasás szeretete motiválja...
3/27 anonim válasza:
nem szeretek de muszáj. most biokémia könyvet.
4/27 anonim válasza:
Imádok olvsani. Most éppen Lovecrafttól olvasom a Dunwich Horrort. Mivel ez csak egy novella, gyorsan végzek vele és következik Glen Cooktól a Shadowline.
5/27 anonim válasza:
Imádok olvasni.
Jelenleg olvasom: John Scalzi - Vének háborúja
6/27 anonim válasza:
Nagyon szeretek, most Blake Crouch új könyvét (Dark Matter).
7/27 anonim válasza:
Imádok. Most éppen Andrzej Sapkowski Vaják sorozatát :)
8/27 anonim válasza:
Szeretek.
Chuck Palahniuk - Cigányút
9/27 anonim válasza:
Még szép, hogy szeretek. Ezt a kettőt olvasom most:
Salvador Dalí - Elrejtett arcok
Naomi Novik - Rengeteg
Meg van még egy pár, amit még nem olvastam ki, csak félreraktam, hogy "majd később befejezem".
10/27 anonim válasza:
Szeretek, bár régen több időt szántam rá és többet is olvastam. Most éppen Rachel Joyce-tól olvasom a Perfect-et, de lassan haladunk, van hogy napokig ki se nyitom, pedig eddig tetszik:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!