Szeretsz olvasni? És a párod? Miket?
Szeretek. Es a parom is, vele szoktam lapozni
Verne, Rejto es iøyesfele regenyek.
19F
En szeretek a parom nem annyira.
Beckett, Heather Graham, A nostenyoroszlan eneke, vakvegzet :D ilyesmit. Gyilkossagi, rejtelyes szerelmes es haborus konyveket olvasok.
18/L
Én igen, a férjem nem.
Nagyon szeretem a verseket, elsősorban a szimbolizmust, egzisztencializmust és a szürrealizmust kedvelem. Szívesen olvasok kínai és japán költőket is, illetve a skandináv és elsősorban a svéd költészet és dráma is a szívem csücske, valamint a mitológiákat és eposzokat is nagyon kedvelem bármilyen kultúrkörből is.
27/N
Naná! Legjobb könyvek a világon
Orwell: 1984
Huxley: Szép új világ
Marx: Tőke
Hitler: Mein Kampf
Gyurcsány Ferenc: Útközben
Jókai: Az arany ember
Moliere: fösvény
Torgyán József: Antalltól-Orbánig
MURPHY TÖRVÉNYKÖNYVE!!!
DIÁK MURPHY!
Galla Miklós: könnyű műhaj, a Galla is csak ember
Miért beteg a magyar foci?
Szeretek.
Méghozzá főleg a mások által megvetendő ponyvaregényeket.
Vavyan Fable, Nalini Singh, J. D. Robb, L. L. Lawrence stb
21/L
Párom II. világháborús könyveket, ő 27 éves.
Igen,de elég vegyesvágott az "ízlésem".
Amiket mostanában vettem és akarok:
Szarvak,Állatfarm,Villon összes.
Nincsen :(
Imádom a könyveket,de sajnos évek óta nem bírok végigolvasni egyet sem. Nem tudok koncentrálni sajnos és beleképzelni magam a cselekményekbe.
:(
Nincs párom.
30N
Párom most nincs. Viszont én eleget olvasok kettőnek is. :D Imádok olvasni, de tényleg nagyon. A fantasy az én nagy szerelmem, a töndérmeséstől egészen a féres-realisztikusig. Diana Wynne Jones, Jim Butcher (az új steampunk sorozatának úgy örülök), Darren Shant is bírom, Neil Gaimant, Chris Wooding Ketty Jay sorozatát, George R. R. Martint, Jonathan L. Howardot.
Most épp Michael J. Sullivan elős Riyria könyvét olvasom.
23/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!