11/27 anonim válasza:
Jelen pillanatban a HP ötödik részét angolul, illetve ezzel párhuzamosan egy rakás fanfictiont minden témában, szintén angolul.
15/L
12/27 anonim válasza:
A HVG-könyveket nagyon szeretem.
13/27 anonim válasza:
Igen. Kubinyi András: Nándorfehérvártól Mohácsig.
14/27 anonim válasza:
Igeeen, imádok:DDD
On Sai - Scar
15/27 anonim válasza:
Szeretek, az olvasás olyan drog, ami kirepít a valóságból és nincs káros hatása. :D
Jelenleg Aldous Huxley: Loudun ördögei
16/27 anonim válasza:
igen, a Bibliát olvasom mindennap, mellette mindenféle témában mást is (pl életrajzi műveket, Rejtőt stb)
17/27 anonim válasza:
Persze. Most A Bertam szallot olvasom agatha cristietol.
18/27 anonim válasza:
Elnézést az OFF-ért, de egészen pontosan mit találtak a válaszomban, ami nem hasznos? Komolyan, sosem fogom megérteni, az ilyen kérdésekre csak a bunkózó válasz a "nem hasznos," azt miért kell lepontozni, amikor kulturált módon elmondtam, hogy HP-t olvasok? Valaki világosítson már fel :D
20/27 anonim válasza:
De azért tényleg fura, hogy mi alapján megy egy ilyen kérdésnél a lepontozás. Mert merészelték itt egyesek a "Mit olvasol?" kérdésre nem az illető kedvenc íróját megnevezni, és elborult az agya valakinek, vagy mi? Olyan kíváncsi lennék, mi játszódhat le ilyenkor az illető fejében :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!