Szeretsz olvasni?
Figyelt kérdés
2010. febr. 20. 07:24
1/11 anonim válasza:
Igen, csak sajnos az utóbbi időben eléggé elhanyagoltam, és ritkán vettem könyvet a kezembe...
2/11 anonim válasza:
Igen, de az utóbbi időben inkább szakirodalmakat kellett olvasnom, de most újból előszedtem a regényeket.
3/11 anonim válasza:
Imádok és mindenevő vagyok.
Mondjuk az utóbbi időben nem volt olyan,a mi megrakadott volna, de azért mindennap megpróbálok elvasni egy kevesett.
4/11 anonim válasza:
igen szeretek, főleg a természet, az állatosokat szeretem
5/11 anonim válasza:
Igen, de mostanában valahogy nem tudtam időt szakítani rá.
7/11 anonim válasza:
Nagyon szeretek olvasni, amint lehet mindig van egy könyv a kezemben. Sajnos nekem is sűrűn táblázott a napom, de utazás közben kihagyhatatlan, meg lefekvés előtt egy pár sor még néha belefér. :)
8/11 anonim válasza:
Nem szeretek, hanem IMÁDOK! A könyvek segítettek túl minden nehéz szitun az életemben (szakítás, családi gondok...) Azt hiszem, könyvek nélkül már a diliházban lennék:D Bár hogy őszinte legyek, én a szépirodalmat részesítem előnyben, a ponyva nem igazán az én műfajom.
10/11 anonim válasza:
igen, tegnap egyszerre kiolvastam egy kb. 120-130 oldalas könyvet. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!