Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Szeretsz olvasni? Mit tennél...

Szeretsz olvasni? Mit tennél akkor, ha rád parancsolnának, hogy egy évig nem olvashatsz, pedig rengeteg szabadidőd lenne és sokszor lennél magad?

Figyelt kérdés
*sokszor lennél magad=magadban, egyedül
2011. febr. 7. 08:07
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%

Rühellem, ha bármire is utasítanak, szóval valószínűleg csak azért is olvasnék. :D

Amúgy igen, szeretek olvasni, ugyan nem vagyok az egyik regényt a másik után típus, de ami érdekel, azt nagy örömmel olvasom.

Ha nem olvashatnék, akkor elfoglalnám magam mással, sokat mennék a természetbe, csavarogni, haverokkal találkozni, sportolnék, tennék-vennék itthon, interneteznék (már ha ez "megengedett"...) stb.

2011. febr. 7. 08:24
 2/14 anonim ***** válasza:

Nagyon szeretek olvasni.

Szinte nincs olyan nem, hogy ne olvasnék, szóval szerintem nem bírnám ki azt, ha egy évig nem szabadna olvasnom.

2011. febr. 7. 08:41
 3/14 A kérdező kommentje:

Az internet azért nem megengedett, mert ott is lehet olvasni.

Amúgy én is megőrülnék. (Nincs is jobb, mint tavasszal, egy padon vagy a stégen ülve olvasni)

2011. febr. 7. 09:02
 4/14 anonim ***** válasza:

Hát ha az internet megengedett, akkor annyira nem zavarna. Iszonyú sokat olvasok, a szüleimnél vagy húszezer könyv van, és egy jó részén már végig is rágtam magam.

De most albérletezem a párommal és ide nem akarok túl sok könyvet hozni, tekintve hogy lényegesen megnehezíti a költözést, ha a főbérlő kidobna. Ezért csak párszáz van itt.

Ellenben a gépem tele van e-könyvekkel, és mostanában jellemzően azokat olvasom. Kezdek egészen hozzászokni :)

Szóval így nem annyira zavarna, mert elektronikusan is egy csomó tök jó könyv van fenn, pl. a meken.

2011. febr. 7. 09:06
 5/14 anonim ***** válasza:
100%

jaj bocsi, most látom, hogy NEM megengedett az internet. Mondjuk már az önmagában is kiakasztana, mert akkor honnan szereznék információt? Tévém nincs, újság kilőve, és akkor az internet is - tehát nem csak hogy nem olvashatnék, még teljes hírzárlat is lenne egy évig... na nem :D

Nem beszélve arról, hogy akkor hogy dolgozzak, ha nem olvashatok? :D

2011. febr. 7. 09:08
 6/14 A kérdező kommentje:
Rádiót lehetne hallgatni, csak olvasni nem.
2011. febr. 7. 09:40
 7/14 anonim ***** válasza:
Utálom a rádiót és a tévét is. Megköti, hogy meddig tart, amíg azzal az egy témával foglalkozom. Azért olvasok szívesebben, mert így tényleg csak azt olvasom el, ami érdekel, a többit átlapozom. És ezt tudom tenni a metrón például.
2011. febr. 7. 10:15
 8/14 anonim ***** válasza:

"Rádiót lehetne hallgatni, csak olvasni nem."

Ebben az esetben marad a hangoskönyv, pedig nem igazán szeretem, de jobb, mint a semmi. :)

2011. febr. 7. 11:54
 9/14 anonim ***** válasza:
Válaszolok neked tömören: BORZALOM!
2011. febr. 7. 18:41
 10/14 anonim ***** válasza:
100%

"Mit tennél akkor, ha rád parancsolnának, hogy egy évig nem olvashatsz, pedig rengeteg szabadidőd lenne és sokszor lennél magad?"

A válasz pofonegyszerű: írnék.

2011. febr. 15. 08:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!