Szeretsz olvasni? Mit tennél akkor, ha rád parancsolnának, hogy egy évig nem olvashatsz, pedig rengeteg szabadidőd lenne és sokszor lennél magad?
Rühellem, ha bármire is utasítanak, szóval valószínűleg csak azért is olvasnék. :D
Amúgy igen, szeretek olvasni, ugyan nem vagyok az egyik regényt a másik után típus, de ami érdekel, azt nagy örömmel olvasom.
Ha nem olvashatnék, akkor elfoglalnám magam mással, sokat mennék a természetbe, csavarogni, haverokkal találkozni, sportolnék, tennék-vennék itthon, interneteznék (már ha ez "megengedett"...) stb.
Nagyon szeretek olvasni.
Szinte nincs olyan nem, hogy ne olvasnék, szóval szerintem nem bírnám ki azt, ha egy évig nem szabadna olvasnom.
Az internet azért nem megengedett, mert ott is lehet olvasni.
Amúgy én is megőrülnék. (Nincs is jobb, mint tavasszal, egy padon vagy a stégen ülve olvasni)
Hát ha az internet megengedett, akkor annyira nem zavarna. Iszonyú sokat olvasok, a szüleimnél vagy húszezer könyv van, és egy jó részén már végig is rágtam magam.
De most albérletezem a párommal és ide nem akarok túl sok könyvet hozni, tekintve hogy lényegesen megnehezíti a költözést, ha a főbérlő kidobna. Ezért csak párszáz van itt.
Ellenben a gépem tele van e-könyvekkel, és mostanában jellemzően azokat olvasom. Kezdek egészen hozzászokni :)
Szóval így nem annyira zavarna, mert elektronikusan is egy csomó tök jó könyv van fenn, pl. a meken.
jaj bocsi, most látom, hogy NEM megengedett az internet. Mondjuk már az önmagában is kiakasztana, mert akkor honnan szereznék információt? Tévém nincs, újság kilőve, és akkor az internet is - tehát nem csak hogy nem olvashatnék, még teljes hírzárlat is lenne egy évig... na nem :D
Nem beszélve arról, hogy akkor hogy dolgozzak, ha nem olvashatok? :D
"Rádiót lehetne hallgatni, csak olvasni nem."
Ebben az esetben marad a hangoskönyv, pedig nem igazán szeretem, de jobb, mint a semmi. :)
"Mit tennél akkor, ha rád parancsolnának, hogy egy évig nem olvashatsz, pedig rengeteg szabadidőd lenne és sokszor lennél magad?"
A válasz pofonegyszerű: írnék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!